Cine Center: Πρόγραμμα Προβολών από 2/12 έως 8/12

Cine Center: Πρόγραμμα Προβολών από 2/12 έως 8/12

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI (HOUSE OF GUCCI)
Υπόθεση: Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τί κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τί είναι ικανή μια οικογένεια να κάνει προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.


Είδος: Κοινωνική Περιπέτεια, Διάρκεια: 157’.
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ.
Πρωταγωνιστούν: Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο.

Πέμπτη 2/12: 20:30 (2D)
Παρασκευή 3/12: 20:30 (2D)
Σάββατο 4/12: 20:30 (2D)
Κυριακή 5/12: 20:30 (2D)
Δευτέρα 6/12: 20:30 (2D)
Τρίτη 7/12: 20:30 (2D)
Τετάρτη 8/12: 20:30 (2D)

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS)
Υπόθεση: Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο. Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί. Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ. Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 107’.
Σκηνοθεσία: Τομ Μακ Γκραθ.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Ειρήνη Μακρή, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ζωή Πετράκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Ηλίας Ζερβός, Φοίβος Ριμένας.

Σάββατο 4/12: 18:00 (2D)
Κυριακή 5/12: 18:00 (2D)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: GHOSTBUSTERS: LEGACY (GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE)
Υπόθεση: Στη νέα ταινία Ghostbusters: Legacy μια μαμά και τα δύο παιδιά της μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη όταν αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που τους άφησε πίσω ο παππούς τους.

Είδος: Κωμική Περιπέτεια, Διάρκεια: 124’.
Σκηνοθεσία: Τζέισον Ρέιτμαν.
Πρωταγωνιστούν: Φιν Γούλφχαρντ, Μακένα Γκρέις, Κάρι Κουν, Πολ Ραντ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον, Σελέστ Ο’Κόνορ, Άνι Ποτς.

Πέμπτη 2/12: 21:00 (2D)
Παρασκευή 3/12: 21:00 (2D)
Σάββατο 4/12: 19:00 (2D) & 21:30 (2D)
Κυριακή 5/12: 19:00 (2D) & 21:30 (2D)
Δευτέρα 6/12: 21:00 (2D)
Τρίτη 7/12: 21:00 (2D)
Τετάρτη 8/12: 21:00 (2D)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ 3: ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ (PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY)
Υπόθεση: Στη συνέχεια του «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ’ ΣΚΑΣΕ», ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμούνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Είδος: Οικογενειακή Περιπέτεια, Διάρκεια: 93’.
Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ.
Πρωταγωνιστούν: Ρόουζ Μπερν, Ντόμναλ Γκλίσον, Ντέιβιντ Ογιελόβο.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Φάνης Μουρατίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Στεφανία Λυμπερακάκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης, Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης, Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Σάββατο 4/12: 18:30 (2D)
Κυριακή 5/12: 18:30 (2D)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ 3: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΩΡΑ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
Υπόθεση: Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο τα βγάζουν πέρα όπως μπορούν, με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν ή με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας που εισπράττει ο Χρήστος. Τους δυο ήρωες ενώνει ο κοινός, πλατωνικός έρωτας που μοιράζονται για την Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα στη ζωή τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι αποφασίζουν να πάνε κόντρα στην τύχη τους και παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσουν την αναζήτηση της χαμένης Λώρα. Έτσι λοιπόν θα εισέλθουν σε μια ροκ εν ρολ Οδύσσεια όπου κυριαρχούν Λωτοφάγοι, Κύκλωπες και Πηνελόπες, όπου τα κινηματογραφικά στερεότυπα (από το προπολεμικό sci-fi και το Γουέστερν μέχρι το Φιλμ Νουάρ) και η άφθονη μουσική (από τη Ρέγκε και το Πανκ μέχρι το Ρεμπέτικο) θα ενσωματωθούν στην ίδια την ιστορία, και θα οδηγήσουν την πλοκή σε απρόσμενα… Ομηρικά μονοπάτια. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπαβέλλας δημιουργεί ένα «χειροποίητο», αναλογικό κινηματογραφικό κοκτέιλ με στοιχεία κωμωδίας δρόμου και γνήσιου buddy movie, με αναρχικό χιούμορ, με ευρηματική ανάπτυξη των σουρεαλιστικών καταστάσεων, με αγνό σινεφίλ πνεύμα και αδάμαστη φαντασία.

Είδος: Κομεντί, Διάρκεια: 98’.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας.
Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Καλαϊτζίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Νίκος Χατζόπουλος, Ηλίας Κουνέλας, Μαίρη Μηνά, Κρις Ραντάνοφ, Γιώργος Μπουσούνης, Αναστασία Πλέλλη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Δάνης Κατρανίδης.

Σάββατο 4/12: 21:15 (2D)
Κυριακή 5/12: 21:15 (2D)
Δευτέρα 6/12: 21:15 (2D)
Τρίτη 7/12: 21:15 (2D)
Τετάρτη 8/12: 21:15 (2D)