Δήμος Τριφυλίας: Δεύτερη παράταση παράδοσης απορριμματοφόρων και φορτηγών

Δήμος Τριφυλίας: Δεύτερη παράταση παράδοσης απορριμματοφόρων και φορτηγών

«Χορήγηση 2ης παράτασης του συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας “Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού” (Α.Μ. 40/2020), σύμφωνα με το άρθρο 206, παρ. 4 του Ν. 4412/2016» αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Ως γνωστόν, δυο μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας με σύστημα ανύψωσης κάδων, καινούργιο όχημα πλύσης κάδων και τρία μεταχειρισμένα ανατρεπόμενα οχήματα (φορτηγά) αφίχθησαν στην Τριφυλία και μαζί με ένα ακόμη απορριμματοφόρο που επισκευάστηκε και το γεωργικό ελκυστήρα με καταστροφέα, που είχε αφιχθεί προηγούμενο διάστημα, έκαναν «τουρ» σε πομπή, με προπομπό περιπολικό, και με κορναρίσματα από το Καλό Νερό, στην Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τη Μαραθόπολη και τους Γαργαλιάνους και επιστροφή στην Κυπαρισσία. Έκτοτε τα απορριμματοφόρα, τα φορτηγά, το όχημα πλύσης κάδων και ο γεωργικός ελκυστήρας είναι σταθμευμένα δίπλα στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας, εκτός ημερήσιας διάταξης, ελήφθη απόφαση για 2η παράταση του συμβατικού χρόνου παράδοσης οχημάτων και μηχανημάτων της ως άνω προμήθειας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου