Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη στο μητροπολίτη Μεσσηνίας

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη στο μητροπολίτη Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο έκανε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αφού αντάλλαξαν ευχές στο πλαίσιο των εορτών, συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας. Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που υλοποιείται από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας μέσω των ιδρυμάτων, ενώ συνεχάρη το μητροπολίτη για τις δράσεις προσφοράς και στήριξης ευάλωτων συμπολιτών μας και μέσω αυτής την περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ξεκάθαρη, εξ αρχής της πανδημίας, στάση του μητροπολίτη Μεσσηνίας, η οποία στηρίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μετά και τις πρόσφατες διαμαρτυρίες κατά του προσώπου του ποιμενάρχη, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις θέσεις του μητροπολίτη μας και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που στοχοποιεί τον ποιμενάρχη μας και τις πάγιες θέσεις του, καθώς και την υπεύθυνη στάση του, την οποία υπερασπίζεται βασιζόμενος πάντα σε επιστημονικά δεδομένα».