Παρουσίαση σήμερα στην Καλαμάτα του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων»

Παρουσίαση σήμερα στην Καλαμάτα του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων»

Με την τιμητική παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλη Λιόλιου, του Hall of Famer και προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) Παναγιώτη Γιαννάκη και του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη «Το ταξίδι των αναμνήσεων» στο συνεδριακό χώρο του Blue Center του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου (ώρα 7.30 μ.μ.).

«Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, ακολούθησε η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου, όπου απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων, ενώ στο συγγραφέα απονεμήθηκαν δύο βραβεία από τον ΠΣΑΤ στη θεσμοθετημένη εκδήλωση που διεξήχθη πρόσφατα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Το βιβλίο θα προλογίσουν ο διεθνής άσος Νίκος Χατζής, ο προπονητής μπάσκετ Ντίνος Κουμανάκος και οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Ιωάννου και Κατερίνα Αναστασοπούλου.

«Το ταξίδι των αναμνήσεων» περιγράφει την ιστορία του μπάσκετ στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο τα τελευταία πενήντα χρόνια, καταγράφοντας – στο πέρασμα των ετών αυτών- την πορεία των ομάδων της Μεσσηνίας, της Αρκαδίας και της Λακωνίας στις εθνικές κατηγορίες και την παρουσία των κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος.

Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο μπάσκετ του Σταύρου Κουκάκη, μετά τα δύο που προηγήθηκαν «Δέκα και Ένα Χρόνια Μπάσκετ» και «Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη», τα οποία επίσης βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ (2002, 2016) και έχουν τιμητική θέση στο Μουσείο του Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στο χώρο. Για την είσοδο απαιτείται υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.