Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Υπαλλήλων

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Υπαλλήλων

Με το νεοεκλεγέν προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, που πρόσφατα συγκροτήθηκε σε Σώμα, συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν ευχές για τις μέρες των εορτών και το νέο έτος και ακολούθησε συζήτηση σε πλαίσιο δημιουργικής συνεργασίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να φέρει υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Ζήτησε, επίσης, τη συνεργασία του συλλόγου στα θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που προγραμματίζεται η μεταστέγαση των υπηρεσιών, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο αναβάθμισης του Διοικητηρίου.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναβάθμιση του Διοικητηρίου και τόνισαν ότι είναι ένα απόλυτα χρήσιμο έργο.

Υπήρξε ακόμη αμοιβαία δέσμευση για νέα συνάντηση με το νέο έτος προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Να σημειωθεί πως στη συνάντηση παρευρέθησαν από το σύλλογο ο πρόεδρος Δημήτριος Φαββατάς, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σαμπαζιώτης, ο ταμίας Αθανάσιος Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ελευθερία Κυριακοπούλου και το μέλος Ελένη Δεπούντη.