Νέα συνεργασία για την Costa Navarino – Έρχονται στην Ελλάδα τα W Hotels

Νέα συνεργασία για την Costa Navarino – Έρχονται στην Ελλάδα τα W Hotels

Την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του πρώτου W στην Costa Navarino ανακοίνωσαν, από κοινού η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. 

Το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. 

Το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.  

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του νέου W Costa Navarino έχει επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, ενώ το γραφείο  MKV Design υπογράφει  τους εσωτερικούς χώρους. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με το νέο W Costa Navarino, ενισχύοντας την παρουσία της Marriott International σε αυτόν τον υπέροχο μεσογειακό προορισμό» δήλωσε η Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Marriott International.

Για να προσθέσει: «Ως ένα από τα κορυφαία W Escapes ανά τον κόσμο, το W Costa Navarino θα δώσει έναν ξεχωριστό αέρα στη σύγχρονη πολυτέλεια του Navarino Waterfront. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους ταξιδιώτες σε αυτήν τη μοναδική τοποθεσία». 

«Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο  κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή» δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort. Επομένως τα W Hotels θα αποτελούν το τρίτο κατά σειρά brand.  

Η Marriott International εδρεύει στις ΗΠΑ και διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 7.900 ξενοδοχείων υπό 30 διαφορετικά brands, τα οποία εκτείνονται σε 138 χώρες και περιοχές.  

Ο Όμιλος ΤΕΜΕΣ, από την πλευρά του, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και τη διαχείριση τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών. Στο χαρτοφυλάκιό του βρίσκεται τόσο το Costa Navarino όσο και το Hilton.

moneyreview.gr