Στο Δήμο Καλαμάτας το αξίωμα και το χρήμα μηδενίζουν την αξιοπρέπεια

Στο Δήμο Καλαμάτας το αξίωμα και  το χρήμα μηδενίζουν την αξιοπρέπεια

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά στις δημαιρεσίες Καλαμάτας η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός απέναντι στους δημότες της πόλης μας έδωσαν τη θέση τους στην πολιτική αγοραπωλησία μεταξύ του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων των μειοψηφιών.

Συγκεκριμένα, δημοτικοί σύμβουλοι των ελασσόνων μειοψηφιών, οι οποίοι πριν από τις εκλογές έπνεαν μένεα εναντίον του δημάρχου υποστηρίζοντας ότι λόγω της ανικανότητάς του θα είναι τροχοπέδη για το Δήμο Καλαμάτας, τώρα στο βωμό της οικονομικής τους επιβίωσης θυσιάζουν και τα τελευταία ψίχουλα αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας, δηλώνουν υποταγή στο δήμαρχο και αναλαμβάνουν επί πληρωμή θέσεις ευθύνης στο Δήμο Καλαμάτας, αντιμετωπίζοντάς τον προφανώς ως λάφυρο.

Αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος από τη μεριά του ευτελίζει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση, τους χθεσινούς  πολιτικούς υβριστές του τους κάνει συνεργάτες του. Επειδή, όμως, ο λαός της Καλαμάτας δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου και θυμάται τις προεκλογικές δεσμεύσεις των δημοτικών συμβούλων, τους παραδίδουμε στην κρίση και στη χλεύη των δημοτών.

Του Δημητρίου Γ. Φαββατά
Δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας