Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας: Τ. Βασιλόπουλος-Β. Σπηλιώτης θα διεκδικήσουν την ψήφο των …9 σωματείων για την προεδρία!

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας: Τ. Βασιλόπουλος-Β. Σπηλιώτης θα διεκδικήσουν την ψήφο των …9 σωματείων για την προεδρία!

Ανακοινώθηκαν επισήμως οι υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου.

Για την προεδρία της ΕΠΣΜ θα «αναμετρηθούν» εκ νέου ο νυν πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Τάκης Βασιλόπουλος, ενώ 16 υποψήφιοι διεκδικούν τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόλις 9 σωματεία, καθώς προϋπόθεση για το εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι να έχουν ολοκληρώσει όλα τα στάδια έως την ηλεκτρονική τους εγγραφή στο νέο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αυτά είναι, εν προκειμένω: ΑΟΠΚ Πατίστα, Μεσσηνιακός ΓΣ, ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών, Απόλλων Καλαμάτας, Εθνικός Καλαμάτας, ΑΟ Μεθώνης, ΑΟ Εθνικός Μελιγαλά, ΑΟ Διαβολιτσίου και ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης. Τα υπόλοιπα, περίπου 50 σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ της ΕΠΣΜ, χωρίς ψήφο.

Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων:
Για την προεδρία
Βασιλόπουλος Παναγιώτης του Δημητρίου
Σπηλιώτης Βασίλειος του Δημητρίου

Για μέλη του ΔΣ
Αθανασόπουλος Βασίλειος του Γεωργίου, Αλάμαρας Πέτρος του Γεωργίου, Αλεξανδρόπουλος Ηλίας του Δημητρίου, Γεωργόπουλος Άγγελος του Ηλία, Γεωργοπούλου Ευσταθία του Παναγιώτη, Καλκαβούρας Παναγιώτης του Αθανασίου, Καπερώνης Γεώργιος του Αριστείδου, Μανωλόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη, Μπούνας Κωνσταντίνος του Ηλία, Μουτεβελής Φώτιος του Ιωάννη, Μπαρμπίτσας Κωνσταντίνος του Πέτρου, Μπαστακός Παναγιώτης του Γεωργίου, Νινιός Παναγιώτης του Δημοσθένη, Ντούλης Γεώργιος του Σταύρου,  Ρούτσης Νικόλαος του Παναγιώτη, Φωτεινάκης Βασίλειος του Χρήστου.

Για την εξελεγκτική επιτροπή
Δροσινός Χρήστος του Ηρακλή, Μπινίσκος Κωνσταντίνος του Κυριάκου, Ρέκκας Παναγιώτης του Ηλία και Ψυλάκης Παναγιώτης του Αλεξάνδρου.