Κυπαρισσία: Μέχρι την Παρασκευή δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών

Κυπαρισσία: Μέχρι την Παρασκευή δωρεάν  οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών

Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά της Κυπαρισσίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη συμμετοχή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, διενεργείται από χθες μέχρι και την Παρασκευή έπειτα από πρόσκληση και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κυπαρισσίας.

Οι προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κινητό Πολυϊατρείο “Ασκληπιός” του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” από τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας που συμμετέχουν εθελοντικά.

Η δράση πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο της αίθουσας “Αλέκος Παπαδόπουλος” τις ώρες 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Κυπαρισσίας Παπαδόπουλος Διονύσιος 6942283474  (5.00 μ.μ έως και τις 9.00 μ.μ).

Να σημειωθεί πως η δράση της Προληπτικής Οδοντιατρικής για μία ακόμη χρονιά εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων.

Του Ηλία Γιαννόπουλου