Μαύρα μαντάτα για Τσακώνα – Καλό Νερό από Νίκα

Μαύρα μαντάτα για Τσακώνα  – Καλό Νερό από Νίκα

«Μαύρα τα μαντάτα για το δρόμο Τσάκωνα – Καλό Νερό» δια στόματος περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα μεταφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας μετά τα όσα απάντησε ο κ. Νίκας στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Χηνόπουλο, το Σάββατο στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. στο Μυστρά.

Ο κ. Νίκας, όπως αναγράφεται σε δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στη σελίδα του στο facebook, αναφερόμενος στην ομιλία του σε έργα που προγραμματίζονται δεν αναφέρθηκε καν στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, παρά μόνο στον οδικό άξονα Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία, και σε ερώτηση του κ. Χηνόπουλου σχετικά με το δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, απάντησε ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έχει καν μελέτη, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το Καλό Νερό -Τσακώνα αν δεν προηγηθεί και ολοκληρωθεί το Πύργος-Καλό Νερό.

Στη δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, το μεσημέρι της Τετάρτης, υπό τον τίτλο « Μαύρα τα μαντάτα για το δρόμο, Τσάκωνα – Καλό Νερό» αναγράφεται: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) που έλαβε χώρα στο Μυστρά Λακωνίας το Σαββατοκύριακο, 29 & 30 Ιανουαρίου 2022, πήρε μέρος ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού μας Συλλόγου κ. Σπύρος Χηνόπουλος, που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας μίλησε στο Συμβούλιο για τα προβλήματα της περιοχής της Λακωνίας, καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. περιφερειάρχης δεν αναφέρθηκε καν στο έργο Καλό Νερό – Τσακώνα, παρά μόνο στο νέο δρόμο Μεγαλόπολη -Αρχαία Ολυμπία.

Σε συζήτηση που είχε ο κ. Χηνόπουλος με τον κ. περιφερειάρχη για το θέμα έλαβε την απάντηση ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έχει καν μελέτη, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το Καλό Νερό -Τσακώνα αν δεν προηγηθεί και ολοκληρωθεί το Πύργος-Καλό Νερό».

Της δημοσίευσης ακολουθούν κοινοποιήσεις και καυστικά σχόλια πολιτών, δημοτών και κατοίκων της Κυπαρισσίας και της Τριφυλίας για τον κ. Νίκα…