Ξανά πρόεδρος της ΕΠΣΜ ο Σπηλιώτης με 5 ψήφους έναντι 4 του Βασιλόπουλου

Ξανά πρόεδρος της ΕΠΣΜ ο Σπηλιώτης με 5 ψήφους έναντι 4 του Βασιλόπουλου

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας με αρκετή ένταση και πρωτοφανές αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής 9 σωματείων, αφού ήταν και τα μόνα που είχαν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο νέο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ περίπου 60 ήταν εκείνα που αποκλείστηκαν με βάση το νέο νόμο Αυγενάκη.

Η δεύτερη κατά σειρά «μονομαχία» για την προεδρία της ΕΠΣΜ, ανάμεσα στους Βασίλη Σπηλιώτη-Τάκη Βασιλόπουλου έληξε με επικράτηση 5-4 (!) υπέρ του πρώτου, ο οποίος και συνεχίζει επικεφαλής του ΔΣ.


Τα σωματεία που ψήφισαν ήταν Απόλλων Καλαμάτας, Εθνικός Καλαμάτας, Εθνικός Μελιγαλά, Πάμισος Μεσσήνης, ΑΟ Διαβολιτσίου, Εράνη Φιλιατρών, Μεθώνη, Πατίστα και Μεσσηνιακός.


Εκτός από τους Σπηλιώτη και Βασιλόπουλο στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται από το ενιαίο ψηφοδέλτιο οι: Ηλίας Αλεξανδρόπουλος (6 ψήφοι), Βασίλης Αθανασόπουλος, Πέτρος Αλάμαρας, Άγγελος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Κώστας Μπούνας (από 5 ψήφους). Η Ευσταθία Γεωργοπούλου (1 ψήφος) εκλέγεται με την προβλεπόμενη ποσόστωση για τη συμμετοχή γυναικών. Ο Κώστας Μπαρμπίτσας (4 ψήφοι) εκλέχθηκε κατόπιν κλήρωσης, μετά από ισοψηφία με τους Παναγιώτη Μπαστακό, Παναγιώτη Νινιό, Γιώργο Ντούλη, Νίκο Ρούτση και Βασίλη Φωτεινάκη. Τη λίστα των υποψηφίων συμπλήρωσαν οι Γιώργος Καπερώνης και Φώτης Μουτεβελής, οι οποίοι μοιράστηκαν από 3 ψήφους.


Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι Χρήστος Δροσινός, Παναγιώτης Ψυλλάκης, οι οποίοι πήραν 4 ψήφους και κατόπιν κλήρωσης ο Παναγιώτης Ρέκκας (ισοψήφισε με 3 σταυρούς με τον Κώστα Μπινίσκο).