Ανακοίνωση της Καλαμάτας για τον ορισμό Βεργέτη στο σημερινό ματς με Ιεράπετρα

Ανακοίνωση της Καλαμάτας  για τον ορισμό Βεργέτη στο σημερινό ματς με Ιεράπετρα

Με μια επιστολή που ξεχειλίζει από αγανάκτηση, αλλά και αποφασιστικότητα για …μάχη μέχρις εσχάτων, υποδέχθηκε η ΠΑΕ Καλαμάτα τον ορισμό του Αρκά διαιτητή Χρήστου Βεργέτη για τη σημερινή αναμέτρηση με την Ιεράπετρα.

Το ματς είναι για την 27η αγωνιστική της Super League 2 και θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης, με μοναδικό στόχο για το μεσσηνιακό συγκρότημα τη νίκη.

Όπως και στη Ζάκυνθο ο Γιάννης Μπελά αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς λόγω τραυματισμών τέθηκαν «εκτός» οι Μπόρχες και Μοζέρ και λόγω τιμωρίας ο Μπακαγιόκο. Έτσι, στην αποστολή για τη συνάντηση με τον ΟΦΙ συμπεριλήφθηκαν: οι Ταΐρης, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης (αμυντικοί), Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Παυλίδης, Τάτος, Καρούτης, Αντεμάι, Ματέους Άλβες (μέσοι), Λουκίνας, Κόκκορης, Φελίπε, Σίντνεϊ Ματέους, Γρίβας (επιθετικοί).

Η επιστολή της ΠΑΕ
Το πλήρες κείμενο της χθεσινής επιστολής της ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει τα παρακάτω:

«Φτάνει πια! Έλεος! Τέτοια πρόκληση; Τόσο πολύ φοβάστε τη Μαύρη Θύελλα;

Βεργέτης πέρυσι στο παιχνίδι Καλαμάτα – Νίκη Βόλου με βοηθούς τον αδελφό του και τον Κύριο από Αρκαδία και οι τρεις! Προπονητής στην ομάδα του Βόλου ο Στάικος Βεργέτης με καταγωγή από Αρκαδία! Αποτέλεσμα ισοπαλία…Το μοναδικό παιχνίδι που δεν κερδίσαμε στην έδρα μας πέρυσι, έχοντας πολλά παράπονα από τις αποφάσεις τους και ένα καθαρό γκολ του Μπουσμπίμπα που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ!

Αύριο (σ.σ. σήμερα) Καλαμάτα – Ιεράπετρα η ίδια διαιτητική τριάδα και προπονητής στην ομάδα της Κρήτης ο Στάικος Βεργετης!

Μα καλά…Ούτε τα προσχήματα;; Μόλις η Καλαμάτα έπιασε κορυφή…άρχισαν τα όργανα!

Εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Έχουμε διαλέξει τον δρόμο χωρίς στενά και διασταυρώσεις και θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό (30/3) πρόγραμμα
(27η αγωνιστική)

Καλαμάτα-ΟΦ Ιεράπετρας, 2 μ.μ.:

Διαιτητής: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης Δημ. (Αργολίδας) – Κύριος (Αρκαδίας)

4ος διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας)

Εργοτέλης – Διαγόρας 6 μ.μ.

Καραϊσκάκης – Χανιά 2 μ.μ.

Παναθηναϊκός Β’ – Ζάκυνθος 2 μ.μ.

ΑΕΚ Β’ – Καλλιθέα αναβλήθηκε

Κηφισιά – Αιγάλεω 3 μ.μ.

Επισκοπή – Ηρόδοτος 3 μ.μ.

Ρόδος – Λεβαδειακός 3 μ.μ.

Ρεπό: Αστέρας Βλαχιώτη