Ο Γιώργος Χατζηπαύλου και το «Τάιμινγκ» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου και το «Τάιμινγκ» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

«Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ κωμωδίας, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!»… Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές μάς προσκαλούν στη μοναδική παράσταση stand-up comedy του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Χατζηπαύλου.

Το σατιρικό ταξίδι του «Τάιμινγκ» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ανά την Ελλάδα και το Σάββατο 2 Απριλίου θα κάνει «στάση» στην Καλαμάτα, με την υπόσχεση μιας ακόμη αξέχαστης απολαυστικής βραδιάς. Ειδικότερα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου έχει δώσει ραντεβού με το κοινό της Μεσσηνίας στο Πνευματικό Κέντρο (ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.) κι αυτή είναι η… σωστή στιγμή:

«Στο “Τάιμινγκ” ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα, σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό, με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων, είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Standup for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-upcomedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας», επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της παράστασης.

«Δεν αποφεύγω κανένα θέμα, αρκεί να μπορεί να γίνει αστείο»

Με αφορμή την επικείμενη παράσταση του «Τάιμινγκ» στην Καλαμάτα ο αγαπημένος κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου απάντησε σε πέντε ερωτήσεις για λογαριασμό του «Θ», που σκιαγραφούν πλευρές του χαρακτήρα του και προϊδεάζουν για το τι μας περιμένει το άλλο Σάββατο…

-Ποια θέματα προτιμάτε να θίγετε στις παραστάσεις σας και ποια αποφεύγετε;

Συνήθως όσα αφορούν στην προσωπική μου επικαιρότητα με ενδιαφέρουν, γιατί αλλάζουν από εποχή σε εποχή και σίγουρα είναι θέματα που σε συνδέουν καλύτερα με τους θεατές. Από την άλλη, δεν αποφεύγω κανένα θέμα, αρκεί να μπορεί να γίνει αστείο.

-Πόσος καιρός απαιτείται για να ολοκληρώσετε την κάθε solo παράστασή σας και να είστε έτοιμος να ανεβείτε στη σκηνή;

Γενικά δε σταματάω να γράφω νέο υλικό, αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσω να το οργανώνω και να κάνω δοκιμές για να επιλέξω κείμενα, χρειάζονται περίπου 8-12 μήνες για να είναι όλα έτοιμα.

-Κάποιο σχόλιο που δεχτήκατε για το «Τάιμινγκ», το οποίο σας γέμισε χαρά;

Υπάρχουν ωραία σχόλια και σε μηνύματα και δια ζώσης, αλλά το θετικό στην κωμωδία είναι ότι αρκεί να υπάρχει γέλιο την ώρα της παράστασης, οπότε έτσι έχεις και την κριτική και τα σχόλια του κόσμου επί τόπου.

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο.

-Ποιο ήταν για εσάς το καλύτερο τάιμινγκ μέχρι στιγμής;

Όταν γεννήθηκε ο γιος μου.

-Πόσο έχει αλλάξει η ελληνική stand up σκηνή από όταν ξεκινήσατε έως σήμερα;

Έχει μεγαλώσει σε αριθμό κωμικών και σόλο παραστάσεων και κυρίως έχει ωριμάσει ως προς το περιεχόμενο και τα θέματα.

Πληροφορίες για την παράσταση

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (προπώληση)

Προπώληση εισιτηρίων: Στο viva.gr & στο βιβλιοπωλείο «ΜΑΚΡΗΣ» (Αριστομένους 6,τηλ.  2721022412)

Πληροφορίες: 6976793202

Διάρκεια: 90’

Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης

Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will

*Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr. Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube.