Πρόγραμμα υποτροφιών της Navarino Golf Academy

Πρόγραμμα υποτροφιών της Navarino Golf Academy

Επιστρέφει και προσφέρει 10 νέες υποτροφίες για παιδιά 6-12 ετών

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Navarino Golf Academy στην Costa Navarino επιστρέφει για τη φετινή χρονιά, προσφέροντας 10 νέες υποτροφίες.

Με στόχο να γνωρίσουν οι νεαροί παίκτες το δημοφιλές αυτό άθλημα, η Navarino Golf Academy διοργανώνει ένα διήμερο δοκιμαστικών, με το πέρας των οποίων 10 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην Ακαδημία και να γίνουν τα νέα μέλη της ομάδας αθλητών γκολφ της Costa Navarino.

H δοκιμαστική διαδικασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 16.00 έως τις 18.00 στο γήπεδο The Dunes Course, με μέγιστο αριθμό 50 συμμετοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 27230 90205 και μέσω email στη διεύθυνση golf@costanavarino.com, ενώ για την είσοδό τους στο χώρο θα πρέπει να επιδείξουν ένα από τα παρακάτω:

•Πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον COVID-19

•Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τον COVID-19 

•Οι μη εμβολιασμένοι ή μη πλήρως εμβολιασμένοι, αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) έως 72 ώρες ή αρνητικό τεστ αντιγόνου (RAPID) έως 48 ώρες πριν από την επίσκεψή τους

•Τα παιδιά έως δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να υποβάλουν αρνητικό self τεστ που πραγματοποιήθηκε έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψη, το οποίο να είναι επιβεβαιωμένο με το σχετικό πιστοποιητικό σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή

Στόχος της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, να τους γνωρίσει τα μυστικά, τους κανονισμούς, αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος, που από το 2016 βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Όσοι και όσες επιλέγονται, λαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα, ενώ για ένα ολόκληρο έτος έχουν δωρεάν πρόσβαση στα τέσσερα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino.

Να σημειωθεί πως η Ακαδημία ξεκίνησε το 2011 και σήμερα έχει πάνω από 30 παιδιά και νέους στο δυναμικό της. Τα μέλη της έχουν καταγράψει σημαντικές διακρίσεις και νίκες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, όπως ο τίτλος του νεότερου Πανελλήνιου Πρωταθλητή γκολφ σε ηλικία 15 ετών, ενώ μέλη της έχουν στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Ανδρών για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino.