Γαργαλιάνοι: Εκκληση βοήθειας για τη μικρή Μιχαέλα

Γαργαλιάνοι: Εκκληση βοήθειας για τη μικρή Μιχαέλα

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Τριφυλίας, το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και το “Make – A – Wish” θα κάνουν μια ευχή για τη μικρή Μιχαέλα και όλα τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες την Πέμπτη 29 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, φωταγωγώντας με μπλε χρώμα την Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, ενώ ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων στήνει κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή συμπατριώτισσά μας!

Όπως σε σχετικό δελτίο Τύπου αναγράφεται: «Η μικρή Μιχαέλα είναι ένας άγγελος ζωή μιας οικογένειας συμπατριωτών μας, της οικογένειας Ζαΐμη. Πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία. Το πρόβλημά της έγινε γνωστό και από το δελτίο ειδήσεων του Star αναζητώντας τη συμπαράστασή μας στο δύσκολο δρόμο προς τη θεραπεία. Αντίγραφο της ιατρικής διάγνωσης από δημόσιο νοσοκομείο βρίσκεται στα χέρια μας. Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας, το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Επιχείρησης και το Make – A – Wish θα κάνουν μια ευχή για τη μικρή Μιχαέλα και όλα τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες την Πέμπτη, 29 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, φωταγωγώντας με μπλε χρώμα την Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση υποστηρίζουμε τη διάδοση του οράματος και του έργου του “Make – A – Wish”, αφού έρευνες καταδεικνύουν ότι η εκπλήρωση της ευχής αυτών των παιδιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων ενώνει τις δυνάμεις του με τις ευχές μας και στήνει κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή συμπατριώτισσά μας στα μαγαζιά και τις εκκλησίες όλης της πόλης τις ημέρες του Πάσχα. Η Μιχαέλα έχει ανάγκη ειδικού ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου λόγω του κινητικού προβλήματός της και από ειδικό βαν στο οποίο θα μπαίνει το αμαξίδιο, για να μπορεί να μετακινείται. Η αξία τους ανέρχεται περίπου στα 55.000 ευρώ. Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης με τις ευχές, τις προσευχές και την έμπρακτη συνεισφορά σας για να χαρίσουμε ελπίδα ζωής στη μικρή Μιχαέλα».