Καλαμάτα -Επισκοπή σήμερα στο Στάδιο

Καλαμάτα -Επισκοπή σήμερα στο Στάδιο

Επιστροφή στη δράση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα σήμερα για την ομάδα της Καλαμάτας, που θα υποδεχθεί στις 3.30 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας την Επισκοπή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα θα παραταχθεί χωρίς τους Τάτο, Αναστασόπουλο, Μπακαγιόκο, με το παιχνίδι να μην έχει ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες, αλλά τη νίκη να παραμένει φυσικά ζητούμενο.

Στο ίδιο γήπεδο πριν από δύο εβδομάδες οι «μελανόλευκοι» είχαν κάνει «εγκαίνια» με ένα 3ποντο γοήτρου απέναντι στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό κι αυτό από μόνο του, μαζί με την όλη φετινή πορεία της Μαύρης Θύελλας, διατηρούν ανεβασμένο τον πήχη των προσδοκιών, έστω κι αν ο στόχος της πρωτιάς στο Νότιο Όμιλο τελείωσε άδοξα και πρόωρα.

Μετά και από τη νίκη της Καλλιθέας το Μεγάλο Σάββατο με 3-0 επί της ΑΕΚ Β’, οι Βοιωτοί απειλούνται μόνο μαθηματικά (η Καλλιθέα πλησίασε στους -5 με 61 έναντι 66 των πρωτοπόρων) κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα της Καλαμάτας έχει να αγωνιστεί την Πρωτομαγιά στην Κηφισιά.

Την απογευματινή αναμέτρηση στο Στάδιο της Παραλίας θα διευθύνει ο διαιτητής Φίτσας, με βοηθούς τους  Κωνσταντίνου-Φραγκούλη, όλοι από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιάννης Μπελά έχουν συμπεριληφθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Ταΐρης, Λαδάς, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Μπούνας, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Τσαγκαλίδης (αμυντικοί), Σκεντεράι, Παυλίδης, Παπατόλιος, Καρούτης, Ματέους (μέσοι), Λουκίνας, Κόκκορης, Φελίπε, Μπόρχες, Γρίβας (επιθετικοί).

Τα εισιτήρια με Επισκοπή
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Επισκοπή θα ολοκληρωθεί σήμερα από το εκδοτήριο του γηπέδου (Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας), με την επισήμανση ότι: «Για την προσέλευση των οπαδών μας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού».

Νότιος όμιλος
Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

(σήμερα 3.30 μ.μ.)

Χανιά-ΟΦ Ιεράπετρας

Διαγόρας-Καλλιθέα

Αστέρας Βλαχιώτη-Αιγάλεω

Εργοτέλης-Ηρόδοτος

Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός

Παναθηναϊκός Β’-Ρόδος

Καλαμάτα-Επισκοπή

ΑΕΚ ‘Β-Κηφισιά

Ρεπό: Ζάκυνθος

Φωτο:

Ανανέωση συνεργασίας με Μόζερ, άρχισε η …προπονητολογία
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μάρκος Μοζέρ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας για δύο ακόμα χρόνια, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε σημαντική μονάδα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια να φωτογραφίζεται με τον διοικητικό υπεύθυνο Βασίλη Παναγιωτόπουλο.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε η …προπονητολογία, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι ως αντικαταστάτες του Γιάννη Μπελά στον πάγκο, ο οποίος λειτούργησε κάπως σαν υπηρεσιακός προπονητής μετά την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου. Πέραν του ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα το πρωτάθλημα, επίσημες εξελίξεις δεν προβλέπεται να υπάρχουν πριν τα τέλη Μαΐου και τον ερχομό του προέδρου Γιώργου Πρασσά από την Αμερική.