Μενέλαος Γερονικολός: Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος φτάνει μέχρι το Καλό Νερό και την Τσακώνα

Μενέλαος Γερονικολός: Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος φτάνει μέχρι  το Καλό Νερό και την Τσακώνα

Δήλωση σχετικά με το ζήτημα του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα έκανε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός.

Με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία, σημείωσε: «Η φιέστα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία, με φόντο την κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος, απέδειξε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δε διαθέτει σχέδιο για τη συνολική ανάπτυξη της δυτικής Πελοποννήσου.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ο οποίος αποτελεί συνέχεια του Πάτρα – Πύργος, αποτελεί την τρανταχτή απόδειξη.

Η εκκωφαντική σιωπή του πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών για τον οδικό άξονα, ο οποίος θα απελευθερώσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Μεσσηνίας και της Τριφυλίας, αλλά και θα εξασφαλίσει αυτό που δικαιούνται κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής, την ασφαλή μετακίνησή τους, είναι η επιτομή του ανύπαρκτου έργου της κυβέρνησης στη Μεσσηνία.

Ο κ. Μητσοτάκης, δια της σιωπής του, έδειξε ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κραυγή αγωνίας των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και καιρό αναζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ελπίζουμε, οι κατά τα άλλα λαλίστατοι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα επινοήσουν κάτι καλύτερο, προκειμένου να απολογηθούν στους Μεσσήνιους, από τους στίχους τραγουδιών που επικαλέστηκε ο πρόεδρος του κόμματός τους, κλείνοντας την ομιλία του στο άχαρο πάρτι που στήθηκε στην Ηλεία.

Ελπίζουμε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να υπενθυμίσουν στον κ. Μητσοτάκη ότι ο δρόμος προς την κόλαση (the road to hell), που τραγούδησε ο Chris Rea και επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός, δε σταματά στον Πύργο, αλλά φτάνει μέχρι το Καλό Νερό και την Τσακώνα»