Νταμπλούχος ο Πανθουριακός, πήρε και το κύπελλο

Νταμπλούχος ο Πανθουριακός, πήρε και το κύπελλο

Ο Πανθουριακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, κερδίζοντας με 2-1 την ΑΕ Μάνης στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΜ.

Η στέψη του κυπελλούχου ήρθε για την ομάδα της Θουρίας λίγες μέρες μετά τα πανηγύρια για την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Τάκη Δρούγα μόλις στο 8’ ο Κοντός με προβολή, αλλά αρκετά γρήγορα, στο 23ο λεπτό ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε για το συγκρότημα που προπονεί ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, ενώ στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Τσουλάκος είχε πετύχει ήδη την ανατροπή για τους τυπικά γηπεδούχους.

Η προσπάθεια της ΑΕ Μάνης, που διεκδίκησε στα ίσα το τρόπαιο, έγινε εξαιρετικά δύσκολη στη συνέχεια, καθώς στο 57’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα –σωστά- ο Μουστάκας για αντιαθλητικό φάουλ.

Το φιλμ του αγώνα
8’ ο Φετάχου έβγαλε από δεξιά μια …φαρμακερή παράλληλη μέσα στην περιοχή και ο Κοντός πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 0-1 για την ΑΕ Μάνης

14’ σουτ του Τσουλάκου, ο Σταθάς μπλόκαρε

20’ ένα ανορθόδοξο γέμισμα του Βασιλόπουλου μέσα στην περιοχή βρήκε το κεφάλι του Τσουλάκου, ο οποίος όμως στενά μαρκαρισμένος δεν αποτέλεσε απειλή

23’ κόρνερ του Κουρούπη από δεξιά, η μπάλα κατέληξε μετά από διώξιμο κοντά στη ύψος της μεγάλης περιοχής, απ’ όπου ο Γιάννης Καλογερόπουλος έπιασε ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ κεραυνοβολώντας τον Σταθά με την ισοφάριση 1-1

31’ πολύ κακό διώξιμο του Σταθά, η μπάλα έφτασε στον Καλογερόπουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας εντυπωσιακά

49’ ο Τσουλάκος με απ’ ευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταθά, δίνοντας προβάδισμα 2-1 στον Πανθουριακό και το σύνθημα για έντονους πανηγυρισμούς

57’ ο Μουστάκας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Ρέκκα για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο

81’ ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα «σταμάτησε» στο κάθετο δοκάρι

Διαιτητές: Ηλίας Ρέκκας (Νίκος Γκούμας-Ηλίας Τσουλάκος), 4ος Απόστολος Καυκάς.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Γιαννακόπουλος, Βασιλόπουλος (88’ Μπαστακός), Πέππας, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (90’+2’ Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος (62’ Γεωργιόπουλος), Κουρούπης. Στον πάγκο κάθισαν οι Κόκκαλης, Φαββατάς, Οδεμισιώτης, Μιχαλέας, Οικονομέας, Αρβανίτης.

ΑΕ ΜΑΝΗΣ (Τάκης Δρούγας): Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης (63’ λ. τρ. Δουρούμης), Σπανός (73’ Παπαθεοδώρου), Γιαννής, Κλουβάτος, Πουλάκος, Φετάχου, Μουστάκας, Κοντός (46’ Τζανετέας), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (82’ Κουντάνης). Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Αντωνόπουλος, Μέτσο, Τσιλιμπερίδης, Περιβολάρης.

OI KYΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 40ΕΤΙΑ
Οι ομάδες που κατέκτησαν το Κύπελλο Μεσσηνίας την προηγούμενη 40ετία είναι οι εξής:

1981-82: ΑΟ Κυπαρισσίας

1982-83: Π.Σ. Η Καλαμάτα

1983-84: Μεσσηνιακός

1984-85: Πάμισος Μεσσήνης

1985 – 86: Μεσσηνιακός

1986 – 87: Μεσσηνιακός

1987 – 88: Πάμισος Μεσσήνης

1988 – 89: ΑΟ Μεσσήνης

1989 – 90: Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας

1990 – 91: Αναγέννηση Παραλίας

1991 – 92: Απόλλων Καλαμάτας 

1992 – 93: ΑΟ Μεσσήνης

1993 – 94: ΑΕ Μεσσήνης Πάμισος

1994 – 95: Εράνη Φιλιατρών

1995 – 96: Πάμισος Μεσσήνης

1996 – 97: Τέλος  Άγρας Γαργαλιάνων

1997 – 98: Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων

1998 – 99: Απόλλων Καλαμάτας

1999 – 2000: Αστέρας Αρφαρών

2000-2001: Εράνη Φιλιατρών

2001 – 02: Εράνη Φιλιατρών

2002 – 03: Εράνη Φιλιατρών

2003 – 04: Εράνη Φιλιατρών

2004-05: Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας

2005-06: Αστέρας Αρφαρών

2006 – 07: Μιλτιάδης Πύργου Τριφ.

2007 – 08: Απόλλων Πεταλιδίου

2008-09: Εράνη Φιλιατρών

2009-10: Εράνη Φιλιατρών

2010-11: Πάμισος Μεσσήνης

2011 – 12: Εράνη Φιλιατρών

2012 – 13: Μεσσηνιακός

2013 – 14: ΑΟ Κυπαρισσίας

2014- 15: Tσικλητήρας Πύλου

2015 -16:Τσικλητήρας Πύλου

2016 – 17: Π.Σ. Η Καλαμάτα

2017-18: Π.Σ. Η Καλαμάτα

2018 – 19: Π.Σ. Η Καλαμάτα

2019 – 20: ΑΟ Διαβολιτσίου

2020-21: Δεν ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Μεσσηνίας λόγω της πανδημίας.

2021 – 22: Πανθουριακός ή ΑΕ Μάνης

Για πρώτη φορά Κυπελλούχος ο Πανθουριακός
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ρέκκα έδωσε το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια στις τάξεις του Πανθουριακού και μάλιστα το πρώτο που έκαναν οι παίκτες ήταν να σηκώσουν στα χέρια τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο οποίος είναι ο βασικός χρηματοδότης επί σειρά ετών και βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας. Η δικαίωση ήρθε ουσιαστικά φέτος, με την ταυτόχρονη κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος Μεσσηνίας. Η ώρα της απονομής αποτέλεσε και  την συμβολική δικαίωση μιας ιστορικής στιγμής.

Η λιτή τελετή των απονομών άρχισε με τον πρόεδρο του Οργάνου διαιτησίας της ΕΠΣΜ Ηλία Αλεξέα να δίνει τα μετάλλια στη διαιτητική 4άδα του τελικού. Ακολούθως ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας και ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Αναστάσιος Σαρδέλης, απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της φιναλίστ ΑΕ Μάνης. Όσο για το κύπελλο, στον αρχηγό Γιάννη Χελά το έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Παναγιώτης Νινιός. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, με τους αντιδημάρχους Ανδρέα Καραγιάννη, Γιώργο Φάββα και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, Άγγελο Σκαφιδά, έδωσαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του Κυπελλούχου Πανθουριακού. Ο, δε, πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης απένειμε το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας της Θουρίας, Σπύρο Οδεμισιώτη.

Κι αυτά από το Στάδιο της Παραλίας…
-Τα έσοδα του τελικού θα δοθούν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Μάλιστα οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο ξεκίνημα με φανέλες που έφεραν το λογότυπο της Φλόγας και φωτογραφήθηκαν μαζί για να δείξουν κλίμα ενότητας.

-Τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τη διαιτητική ομάδα χαιρέτισαν στο ξεκίνημα του αγώνα ο πρόεδρος της ΑΕ Μάνης κ. Σαραντέας , εκ μέρους του Πανθουριακού ο Γιάννης Φαββατάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βασίλης Σπηλιώτης.

-Περίπου 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στο Στάδιο της Παραλίας, ανάμεσά τους οργανωμένες ακαδημίες, αλλά και ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, με τον προπονητή Γιάννη Μπελά και μέλη του τεχνικού τιμ.

-Ήταν ένας αρκετά ήσυχος τελικός, με μόνη ένταση στα μέσα του β’ ημίχρονου όταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ΑΕ Μάνης, Αντωνόπουλος αντίκρισε κίτρινη κάρτα για λεκτικό επεισόδιο, ενώ στο τέλος οι «μελανόλευκοι» πολιόρκησαν το διαιτητικό τρίο, με αφορμή ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε στον Φετάχου μέσα στην περιοχή, στην τελευταία επιθετική προσπάθεια του αγώνα.

-Μετά από κάθε γκολ, τόσο του νικητή Πανθουριακού όσο και της ΑΕ Μάνης, οι ένθερμοι φίλαθλοι άναψαν πυρσούς, επιτείνοντας το γιορτινό κλίμα.

-Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό ματς για τον αρχηγό της Αθλητικής Ένωσης Μάνης, Γιάννη Χελά, ο οποίος έπειτα από μια πλούσια καριέρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

-Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν όμως και το πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλαθλοι της ΑΕ Μάνης, οι οποίοι δεν ξεχνούν τον «Κόλκα», Κώστα Αργυρόπουλο, ο οποίος τον περασμένο χρόνο έφυγε από τη ζωή μέσα στο γήπεδο του Κάμπου, προδωμένος από την καρδιά του.

-Προς το τέλος του αγώνα έφτασε στο Στάδιο της Παραλίας, ο πρόεδρος του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μητέρα του, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

-Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γυμναστικός Όμιλος Άθλος επεφύλασσε ένα εντυπωσιακό σόου, με την προπονήτρια Ελένη Τριγκιλίδα και την αθλήτρια Αριάδνη Αγγελάκου να παρουσιάζουν πρόγραμμα αέριαλ με στεφάνι και σεντόνια, υπό την επίβλεψη του προπονητή, Βασίλη Αγγελάκου.

Αγαθοκλής Χριστόπουλος: «Αυτοί οι τίτλοι είναι δικαίωση της 12ετούς προσπάθειας»
Μετά το τέλος του προχθεσινού τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας, μεταξύ του Πανθουριακού και της ΑΕ Μάνης, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, έγιναν οι απονομές στην νικήτρια ομάδα της Θουρίας (που έκανε το νταμπλ) και τη φιναλίστ ΑΕ Μάνης, ενώ έγιναν δηλώσεις από πρωταγωνιστές του σπουδαίου αυτού ματς.  Ένας αγώνας που ήταν γιορτή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Αγαθοκλής Χριστόπουλος: «Είναι σημαντικό θέμα μια ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο»
Ο πρόεδρος και επί σειρά βασικός χρηματοδότης του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος (προσήλθε καθυστερημένα στο γήπεδο, καθώς βρισκόταν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται η μητέρα του με σοβαρό πρόβλημα υγείας), δήλωσε τα εξής:

«Καθυστέρησα να προσέλθω στο Στάδιο καθώς υπάρχει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα, αλλά ενημερωνόμουν για την εξέλιξη του τελικού. Κατακτήσαμε και το Κύπελλο Μεσσηνίας, κάνοντας το νταμπλ.

Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί  αυτοί οι τίτλοι, πρώτα το

Πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής και μετά το

Κύπελλο, είναι μία δικαίωση για τα 12 χρόνια που ασχολούμαι διοικητικά με τον Πανθουριακό.

Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές γι’ αυτές τις σημαντικές επιτυχίες. Επίσης τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους.

Ακολουθούν τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και είμαι αισιόδοξος γι’ αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να δώσουμε τους εντός έδρας αγώνες μας στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Θέλω να τονίσω εδώ ότι μέχρι τώρα για όσα γήπεδα έχουμε χρησιμοποιήσει έχω δώσει χρήματα. Είναι σημαντικό θέμα μια ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο.

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας κ. Πρασσάς έχει ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει γήπεδο για την ομάδα της Καλαμάτας. Την περίοδο που ήμουν βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας, ο κ. Νίκος δημιούργησε το Αθλητικό Κέντρο  της Καλαμάτας. Ένα γήπεδο προσφέρει πολλά σε μία ομάδα».

Τάκης Σακελλαρόπουλος: «Μπορούμε να κατακτήσουμε μία από τις προνομιούχες θέσεις»
Ο προπονητής του Πανθουριακού, Τάκης Σακελλαρόπουλος (στη σύντομη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία ευτύχησε να πανηγυρίσει το νταμπλ), ανέφερε: «Μετά το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Είναι δύο σημαντικές στιγμές για την ομάδα της Θουρίας. Όσον αφορά στον τελικό, έγινε ένα καλό παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό ότι το παρακολούθησαν πολυάριθμοι φίλαθλοι. Ο αγώνας είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ». Θα σταθώ στην ΑΕ Μάνης που είναι μία εξαιρετική ομάδα και είχε καλή παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Μεσσηνίας. Για εμάς ακολουθούν οι αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Γνωρίζουμε τους περισσότερους αντιπάλους και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πολλά στοιχεία για καθέναν από αυτούς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε μία από τις προνομιούχες θέσεις».

Γιάννης Καλογερόπουλος: «Αξίζαμε αυτούς τους τίτλους»
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Πανθουριακού, Γιάννης Καλογερόπουλος, δήλωσε: «Μετά το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής πανηγυρίσαμε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Αξίζαμε αυτούς τους τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νταμπλ. Ήταν ωραίο το γκολ που σημείωσα, αλλά το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και πέτυχε ένα ακόμη στόχο.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη στήριξή της όπως και τους φίλους της ομάδας. Έχουμε πλέον τους  αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις «προϋποθέσεις για να πάρουμε την άνοδο».

Παναγιώτης Δρούγας: «Υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»
Ο προπονητής της ΑΕ Μάνης Παναγιώτης Δρούγας, σημείωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας με τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά και σ’ αυτό το σημαντικό ματς προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Θουρίας πέτυχε 2 γκολ που της έδωσαν τη νίκη και το Κύπελλο. Μετά την αποβολή του Μουστάκα το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μίας ομάδας που είμαστε οικογένεια διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ διαγράφοντας πολύ καλή πορεία. Είχαμε δε ένα σερί με 14 νίκες, ενώ παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας κέρδισε το σεβασμό και την αναγνώριση της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας. Αυτή η ομάδα απέκτησε μέταλλο και κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Έπαιξε πάντα για τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες.

Η ΑΕ Μάνης μεγάλωσε και έρχονται καλύτερες ημέρες.

Ευχαριστώ τους κ.κ. Σαραντέα, Λουκαρέα, Πουλάκο, Χρηστέα και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη μεγάλη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη χρονιά – όνειρο, που πραγματοποίησε αυτή η ομάδα».

Γιάννης Χελάς: «Για την ομάδα μας ήταν ιδιαίτερη η εφετινή χρονιά»
Ο αρχηγός της ΑΕ Μάνης, Γιάννης Χελάς (ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του), ανέφερε:

«Ο τελικός ήταν ένα ξεχωριστό ματς για εμένα, καθώς αποφάσισα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.

Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά τον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ με ένα ωραίο γκολ του Κοντού.  Η ομάδα της Θουρίας ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από μία στατική φάση. Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ από εκτέλεση φάουλ, ενώ μετά από λίγα λεπτά ήρθε η αποβολή και το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και σ’ αυτό το σημαντικό ματς.

Στην ομάδα της Θουρίας που μετά το πρωτάθλημα πήρε και το Κύπελλο εύχομαι καλές επιτυχίες στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Για την ομάδα μας ήταν ιδιαίτερη η εφετινή χρονιά, καθώς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας έφυγε από κοντά μας σε μία προπόνηση ο Κώστας Αργυρόπουλος «Κόλκα». Μία απώλεια που μας συγκλόνισε.

Όσον αφορά τώρα στη μακρόχρονη πορεία μου, υπήρξαν πολλές καλές στιγμές. Από 5 ετών ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και θα είμαι κοντά σ’ αυτό το χώρο».

Βασίλης Σπηλιώτης: «Είμαστε κοντά σε όλες τις ομάδες»
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, επισήμανε τα εξής: «Έγινε ένας πολύ ωραίος τελικός μεταξύ του Πανθουριακού και της ΑΕ Μάνης, με την ομάδα της Θουρίας να κατακτά το Κύπελλο. Στο ημίχρονο έγιναν κάποιες καινοτομίες. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση φίλαθλου κόσμου, ενώ στις κερκίδες  βρέθηκαν αρκετές Ακαδημίες. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ».

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πανθουριακό και άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ως ΕΠΣΜ είμαστε κοντά σε όλες τις ομάδες. Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τη διεξαγωγή των play – offs, επίσης το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ενώ είναι σε εξέλιξη η Β΄ κατηγορία. Σίγουρα ήταν δύσκολη και η εφετινή χρονιά λόγω της πανδημίας».

Χ.Ε.