Επαναφορά σε Δήμο Φιλιατρών προτείνει το Συμβούλιο Κοινότητας

Επαναφορά σε Δήμο Φιλιατρών προτείνει το Συμβούλιο Κοινότητας

Την επαναφορά στο αυτοδιοίκητο Κοινότητας Φιλιατρών και Δήμου Φιλιατρών προτείνει ομόφωνα το Συμβούλιο Κοινότητας Φιλιατρών με απόφαση που ελήφθη σε συνεδρίασή του στις 29 Απριλίου και γνωστοποιήθηκε στα ΜΜΕ χθες με δελτίο Τύπου.

«Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών κατά τη συνεδρίαση της 29ης/04/2022 και σε θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως (Επαναφορά στο αυτοδιοίκητο – Δήμος Φιλιατρών) αποφάσισε ομόφωνα (με ψήφους 6/6) υπέρ της επαναφοράς του αυτοδιοίκητου, γιατί αυτό θεωρεί ότι είναι το συμφέρον της πόλης μας και της πατρίδας μας και ο μόνος τρόπος να σταματήσει η ελεύθερη πτώση της πόλης. Αγαπητοί/ες συντοπίτες/ισες, το μέλλον των Φιλιατρών μας βρίσκεται στα χέρια όλων μας», αναγράφεται στο δελτίο Τύπου.

Στην ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλιατρών για επαναφορά στο αυτοδιοίκητο της Κοινότητας Φιλιατρών και Δήμο Φιλιατρών, που έλαβε αριθμό 12/2022, αναγράφεται: «Ο πρόεδρος κατόπιν απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ανέφερε τα κάτωθι: Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, που το ATM της Τράπεζας Πειραιώς για πάνω από δώδεκα μέρες δεν είχε χρήματα και μάλιστα εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας και εορτών του Πάσχα, καταθέτω πρόταση προς ψηφοφορία για το αυτοδιοίκητο (Δήμος Φιλιατρών) της Τοπικής Κοινότητας Φιλιατρών. Ακολούθησε συζήτηση επί του θέματος: Τέλος το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φιλιατρών κατόπιν συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων επί του θέματος αποφασίζει ομόφωνα υπέρ της εισηγήσεως της προτάσεως του προέδρου, που προτείνει το αυτοδιοίκητο της Τοπικής Κοινότητας Φιλιατρών σε Δήμο Φιλιατρών. Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 12/2022».

Του Ηλία Γιαννόπουλου