Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για παλιό σκάφος στο λιμάνι

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για παλιό  σκάφος στο λιμάνι

Επιστολή διαμαρτυρίας με θέμα «Παλιό σκάφος, εστία μόλυνσης στο λιμάνι Κυπαρισσίας» απέστειλε προς το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας και το Λιμενικό Ταμείο Νομού Μεσσηνίας, με κοινοποίηση στο Γραφείο Δημάρχου Τριφυλίας, τα μέλη του Συλλόγου και τα ΜΜΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Στην επιστολή, που συνοδεύεται από φωτογραφίες του σκάφους, αναγράφεται: «Αξιότιμοι κύριοι, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά τα πολλαπλά παράπονα από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας, αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, σχετικά με το εγκαταλειμμένο σκάφος το οποίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι Κυπαρισσίας και απεικονίζεται στο συνημμένο φωτογραφικό υλικό.

Το συγκεκριμένο σκουριασμένο σκάφος, εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί εστία μόλυνσης, αλλά και κακή αισθητικά εικόνα για το λιμάνι της πόλης μας και εν γένει την Κυπαρισσία, πόσο μάλλον τη συγκεκριμένη χρονικά περίοδο, που ξεκινά το καλοκαίρι, και υπάρχει υψηλή επισκεψιμότητα και ελλιμενισμός μεγάλου αριθμού τουριστικών σκαφών στην πόλη μας.

Στα πιο πάνω θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι η συνεχόμενη παρουσία του σκάφους εκεί μειώνει και τις χρήσιμες για την εποχή θέσεις δεσίματος άλλων σκαφών. Ζητάμε εκ μέρους σας την άμεση απομάκρυνσή του. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας».