Μουσική εκδήλωση με προβολή στις «μέρες του φωτός» που έρχονται

Μουσική εκδήλωση με προβολή στις «μέρες του φωτός» που έρχονται

Με μια εξαιρετική συναυλία, η Νατάσσα Μποφίλιου υποδέχθηκε μουσικά το καλοκαίρι από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Η κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας το βράδυ της Δευτέρας, αναμφίβολα παρέπεμπε σε εποχές προ διετίας, και αυτό από μόνο του αποτέλεσε την αναγκαία σφραγίδα για την επανεκκίνηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών στην πόλη. Έτσι, σε ένα κοινό που δε σταμάτησε να τραγουδά καθέναν από τους στίχους των τραγουδιών της, η Νατάσσα Μποφίλιου ερμήνευσε παλαιότερα, αλλά και πιο καινούργια κομμάτια από τους δίσκους της, σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις της στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Σε μια περιδιάβαση από την «Ασπιρίνη» μέχρι την «Εποχή του θερισμού» και από τις «Μέρες του φωτός» μέχρι το «Εκατοστό», παρότι η Ν. Μποφίλιου στάθηκε η πρωταγωνιστική δύναμη της βραδιάς, η ορχήστρα έπαιξε εμπλουτίζοντας μοναδικά τη συναυλία, κάτι το οποίο οι ίδιοι γνωρίζουν καλά, μιας και αυτό το έχουν κατακτήσει, έπειτα από αρκετά χρόνια της κοινής τους πορείας με την ίδια.

Η βραδιά έκλεισε με την προσμονή από όλους και για επόμενες αντίστοιχες συναυλίες, όπως αυτή που αποτέλεσε πρωτοβουλία του μεσσηνιακού συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής Καλαμάτας».

Χρ.Μ.