Πανθουριακός: Ικανοποίηση για νίκη και εμφάνιση, «κομπλέ» με Πανηλειακό

Πανθουριακός: Ικανοποίηση για νίκη και εμφάνιση, «κομπλέ» με Πανηλειακό

Ο Πανθουριακός πέρασε σαν σίφουνας την Τετάρτη από το Άστρος Κυνουρίας επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-1 του τοπικού Πανθυρεατικού, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα της Θουρίας, η επανεμφάνιση του έμπειρου επιθετικού Άγγελου Σαραντόπουλου (έπειτα από μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω τραυματισμού), ο οποίος μάλιστα σκόραρε. Επίσης, τα ωραία γκολ που πέτυχαν οι δύο αμυντικοί ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Σπύρος Οδεμισιώτης (αγωνίστηκε ως αλλαγή).

Αυτό που μετράει  όμως είναι ότι η ομάδα της Θουρίας έδειξε χαρακτήρα φθάνοντας στο «διπλό».

Για τον Πανθουριακό ακολουθεί πλέον το κυριακάτικο εντός έδρας μπαράζ με τον Πανηλειακό, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Ένα ακόμη κομβικό ματς, με τους νταμπλούχους Μεσσηνίας να βλέπουν μόνο νίκη για να «αγκαλιάσουν» την άνοδο.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή Τάκη Σακελλαρόπουλο.

Το Κυριακάτικο ματς αναμένεται να παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι.

Βέβαια μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων από την Ηλεία, δύσκολα θα υπάρξει, καθώς πρόσφατα  η ΑΔ Μεσσηνίας ζήτησε κάτι τέτοιο να μη συμβεί προς αποφυγή επεισοδίων.

Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος σφυρίζει το κρίσιμο ματς
Στο μεταξύ, ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος  από την ΕΠΣ Αργολίδας, ορίστηκε να «σφυρίξει» το ματς Πανθουριακού – Πανηλειακού, που διεξάγεται την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας και είναι για την 6η αγωνιστική του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Βοηθοί θα είναι οι Ευάγγελος Λυκομήτρος και Κωνσταντίνος Γκουριώτης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Πορφύρης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.