Πρώτη μετεγγραφή της Καλαμάτας ο Μπενίτεθ – Ο Δρούγας άμεσος συνεργάτης του Τσιώλη

Πρώτη μετεγγραφή της Καλαμάτας ο Μπενίτεθ – Ο Δρούγας άμεσος συνεργάτης του Τσιώλη

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αργεντινού Μπράιαν Λεονέλ Μπενίτεθ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή της τοπικής μας για τη νέα αγωνιστική σαιζόν,  γεννήθηκε στην πόλη Ράμος Μεχία στις 17/4/1996.

Αγωνίζεται σαν αμυντικός χαφ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας. Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και η ΠΑΕ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την Μαύρη Θύελλα.

 Ο σχεδιασμός της Καλαμάτας για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκίνησε πάρα πολύ γρήγορα, με τη λήξη της προηγούμενης σαιζόν και βασίζεται πάνω στη συνεργασία με τον πολύπειρο προπονητή Σάκη Τσιώλη. Εκτός από την μετεγγραφή του Μπενίτεθ, η ΠΑΕ Καλαμάτα γνωστοποίησε επίσης χθες « την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Δρούγα ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη. Ο 48χρονος Μεσσήνιος προπονητής είναι ο ρεκορντμαν συμμετοχών της Μαύρης Θύελλας, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή.

Επίσης στην ομάδα μας παραμένει σαν άμεσος συνεργάτης του κ. Τσιώλη ο επίσης Μεσσήνιος Γιώργος Πολυμενέας ο οποίος είχε πετυχημένο ρόλο και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε».