Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης: Πρεμιέρα την Παρασκευή με την παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου»

Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης: Πρεμιέρα την Παρασκευή με την παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου»

Με τη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλλερ, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η σκηνοθέτις Όλγα Αλεξανδροπούλου, ανοίγει την αυλαία του για το κοινό το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης.

Όπως σημειώνεται για την επιλογή του έργου: «Η επιλογή της φετινής μας παράστασης δεν έγινε τυχαία. Μέσα σε μια εποχή που κυριαρχεί ο φόβος του πολέμου, κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο και, ω τι έκπληξη, η ανθρωπότητα ζει τα ίδια άγχη και τις συνέπειες αυτών. Επιλέξαμε μία ομοιοπαθητική παράσταση, όπου μέσα από τους φόβους, τα διλήμματα και τα λάθη των ηρώων επιθυμούμε να σας προσφέρουμε μία κάθαρση. Μία διαδρομή σκέψεων και συναισθημάτων που θα οδηγήσουν σε ψυχική και πνευματική ανάταση!

Ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό όπου τα πάντα δείχνουν ειδυλλιακά στην αυλή του αμερικάνικου πλουσιόσπιτου. Η άφιξη μιας νέας κι όμορφης κοπέλας υπόσχεται την πιο ρομαντική κατάληξη, όμως σιγά σιγά το παρελθόν θα ξυπνήσει για να κυνηγήσει αδυσώπητα αυτούς που κάποτε αρνήθηκαν τις συνέπειες των πράξεών τους. Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη μέχρι την τελική πτώση».

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή, 13 Μαΐου, στις 9.00 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης (Ευάγγελου Α. Μουτσόπουλου – Μεσσήνη).

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 13 Μαΐου έως 5 Ιουνίου (9.00 μ.μ)

Κρατήσεις θέσεων – πληροφορίες στα τηλ. 6971992274,  6936771626.