Β. Κοσμόπουλος: Κατηφόρα… αλαζονείας από το δήμαρχο Καλαμάτας

Β. Κοσμόπουλος: Κατηφόρα… αλαζονείας  από το δήμαρχο Καλαμάτας

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Καλαμάτα Μπροστά”, Βασίλης Κοσμόπουλος, ασκεί δριμεία κριτική στη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής προς τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις με την πρακτική του να αποκλείσει τους επικεφαλής από τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: “Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι οι δύο πλευρές της αίθουσας «Χρήστος Μαλαπάνης» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντιπροέδρου Ευρωπαικής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά. Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στην μια πλευρά και βουλευτές, πρόεδρος κοινότητας, εκπρόσωποι και σύμβουλοι δημάρχου στην άλλη.

Παρότι υπήρξαν πολλές κενές θέσεις, δεν υπήρξε χώρος για τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για ένα θέμα που αφορά στην πόλη. Ένα θέμα στο οποίο η Δημοτική Αρχή διατείνεται ότι επιζητεί τη συναίνεση.

Η Δημοτική Αρχή, υπερβαίνοντας ακόμα και τους αντισυνταγματικούς νόμους Θεοδωρικάκου, θεωρεί το Δήμο τσιφλίκι της. Είναι θλιβερό να μετατρέπει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που φέρει το όνομα του δημοκράτη πρώην δημάρχου, σε πεδίο προβολής της.

Ο αποκλεισμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από όλες τις εκδηλώσεις παρουσίασης του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποκαλύπτει ότι τα δήθεν μεγάλα λόγια ήταν απλώς ο φερετζές κομματικής φιέστας και ανταλλαγής σχολίων εκτός πάσης πραγματικότητας.

Η πραγματικότητα είναι εδώ και τη ζουν καθημερινά οι δημότες. Λυπούμεθα για την κατηφόρα αλαζονείας της Δημοτικής Αρχής, την καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας και προειδοποιούμε, για τελευταία φορά, να συνέλθει”.

Α.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ