Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Μεγάλη τιμή η συμμετοχή του ιατρού Β. Φωτεινόπουλου στο 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Μεγάλη τιμή η συμμετοχή του ιατρού Β. Φωτεινόπουλου στο 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο

Μεγάλη τιμή αποτελεί για τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας η συμμετοχή του ιατρού ορθοπαιδικού, Βαγγέλη Φωτεινόπουλου, ως προέδρου στρογγυλής τραπέζης και εισηγητή στο 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, το οποίο διεξήχθη στην Καλαμάτα!

Παράλληλα, από τη συμμετοχή του αναδεικνύεται η αναγνώριση της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας στα άλματα προόδου με πρωτοποριακές χειρουργικές επεμβάσεις που έχει πετύχει η Ορθοπαιδική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας καλύπτοντας σχεδόν όλη την γκάμα της τραυματιολογίας, πλήρως την γκάμα των αθλητικών κακώσεων, καθώς και ψυχρά περιστατικά και την άκρα χείρα, χάρις στις άοκνες προσπάθειες του επιμελητή Α’, υπεύθυνου της Κλινικής, Σωτηρίου Νταβέλη και του επιμελητή Β’, Ευάγγελου Φωτεινόπουλου!

Σε δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναγράφεται: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που διεξήχθη στην Καλαμάτα 26-29 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Filoxenia. Ήταν μεγάλη τιμή για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας η συμμετοχή του ιατρού μας κ. Φωτεινόπουλου Ευάγγελου, ειδικότητα Ορθοπαιδικός, Επιμελητής Β΄, ως πρόεδρος στρογγυλής τραπέζης και ως εισηγητής στη διάλεξη με θέμα “Περιπροθετικά κατάγματα μηριαίου σε ηλικιωμένους”. Πρόκειται για σοβαρά κατάγματα του μηριαίου σε ασθενείς με αρθροπλαστική ισχίου ή γόνατος που όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια απασχολούν τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς.

Στη διάλεξη παρουσιάστηκαν και αρκετά περιστατικά που έχουν επιτυχώς αντιμετωπισθεί τα τελευταία χρόνια στην ορθοπαιδική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας από τους δύο ορθοπαιδικούς χειρουργούς, κύριο Νταβέλη Σωτήριο, επιμελητή Α΄ και κύριο Φωτεινόπουλο Ευάγγελο, επιμελητή Β΄».

Του Ηλία Γιαννόπουλου