Ο Πανθουριακός έχασε αλλά πήρε τη δεύτερη θέση στον 5ο Όμιλο – Την Πέμπτη η εκδίκαση της ένστασης

Ο Πανθουριακός έχασε αλλά πήρε τη δεύτερη θέση στον 5ο Όμιλο – Την Πέμπτη η εκδίκαση της ένστασης

Ο Πανθουριακός αν και προηγήθηκε  με 1-0 κόντρα στον Πανγυθεατικό, γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1 σε ματς που διεξήχθη την Κυριακή στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου και ήταν για την 7η (και τελευταία) αγωνιστική του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο νταμπλούχος Μεσσηνίας κατέλαβε τελικά την 2η προνομιούχο θέση που του εξασφαλίζει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Έκανε λοιπόν την υπέρβαση η ομάδα της Θουρίας. Πρέπει πάντως να περιμένει την εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει ο Πανηλειακός για το μεταξύ τους ματς (διεξήχθη στις 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας) για την 6η αγωνιστική.

Ο Πανθουριακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον φορμαρισμένο Δημήτρη Κουρούπη (30 μ’ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ). Ο Πανγυθεατικός αντέδρασε και κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη  με 2-1.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

10΄ο Τσουλάκος δυνατό σουτ, ο Καβαλιώτης απέκρουσε.

22΄ο Κουρούπης δυνατό σουτ, άουτ.

30΄ο  Κουρούπης μ’ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

40΄ο Κουρτέσης με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

57΄ο Κουρτέσης ωραία πάσα στον Σπηλιωτόπουλο, που με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

68΄ο Κουρτέσης δυνατό σουτ, άουτ.

85΄ο Κουρούπης διαγώνιο σουτ, ο Καβαλιώτης μπλόκαρε.

Το ματς «σφύριξε» ο Χρήστος Δρούζας από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ βοηθοί ήταν οι Νικόλαος Μαυροκορδόπουλος και Στυλιανός Τούμπας από την ίδια Ένωση.

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Χρήστος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος, Κουρτέσης (88΄Δασκαλάκης), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Παυλόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Κουτσιουμάρης (46΄Κωστάκος), Ξιφαράς, Διαμαντάκος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος (74΄Αρβανίτης), Πέππας, Καλογερόπουλος, Ζαραφέτας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος (49΄λ. τρ. Οδεμισιώτης), Κουρούπης.

Τα αποτελέσματα των ματς της 7ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου
Τα αποτελέσματα των ματς της 7ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Ενική είναι τα εξής:

Πανγυθεατικός – Πανθουριακός 2-1

Παλληξουριακός – ΑΠΣ Πάτραι 0-2

ΑΟ Τσιλιβή – Πανθυρεατικός (χ.α.) 0-3

Ρεπό: Πανηλειακός

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)

1. ΑΠΣ Πάτραι 11-2   14

2. Πανθουριακός 11-6       11

-. Πανηλειακός 7-3    11

4. Πανγυθεατικός 6-3      9

5. Παλληξουριακός 7-5     8

6. Πανθυρεατικός 6-11     4

* Ο ΑΟ Τσιλιβή παραιτήθηκε από το τουρνουά.

* Εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού για το ματς με τον Πανθουριακό (για την 6η αγωνιστική).

________________________ 

Οι 24 ομάδες που πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική
Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των 53 Ενώσεων και οι 24 ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική (κατά όμιλο) είναι οι εξής: Βύρων Καβάλας, Πανθρακικός, Καμπανιακός  (1ος Όμιλος), Αστέρας Τριποτάμου, ΑΟ Χανιώτης, Σβορώνος (2ος), Αστέρας Πετριτή, Καστοριά, Απόλλων Πάργας (3ος), Μακεδονικός Φούφα, Δωτιέας Αγιάς, Διγενής Νεοχωρίου (4ος), ΑΠΣ Πάτραι, Πανθουριακός, Πανηλειακός (5ος), ΑΕ Μοσχάτου, ΑΟ Χαλκίδα, Παναργειακός (6ος), Αγία Παρασκευή, ΑΟ Τυμπακίου, Βύζας Μεγάρων (7ος), Άρης Πετρούπολης, Ιάλσος Ρόδου, Μαρκό (8ος)

Την Πέμπτη η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού
Στο μεταξύ, την Πέμπτη 9 Ιονίου, πιθανότατα θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση του Πανηλειακού για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανθουριακό (για την 6η αγωνιστική του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική).