Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αναγνωσταρά

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις στην Αναγνωσταρά

Μέχρι τέλος Ιουνίου παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο κέντρο της Καλαμάτας λόγω της καθυστέρησης ολοκλήρωσης του έργου «Ανάπλαση οδού Αναγνωσταρά», α΄ φάση, η οποία περιλαμβάνει το τμήμα της Αναγνωσταρά από την οδό Κολοκοτρώνη έως την 25η Μαρτίου – Σταδίου.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας, ισχύει διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην οδό Αναγνωσταρά, μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και 23ης Μαρτίου – Σταδίου.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η ανάδοχος κοινοπραξία του έργου υποχρεούνται να τοποθετούν και να συντηρούν την απαιτούμενη οδική σήμανση, ήτοι σήμανση ως αδιεξόδων των οδών Πολυβίου και Αναπλιώτη, στις διασταυρώσεις με την οδό Σφακτηρίας και ομοίως της οδού Βαλτετσίου, στη διασταύρωση με την οδό Αγίου Νικολάου, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών – οχημάτων.

Η εφαρμογή των μέτρων αυτών έχει ξεκινήσει από τις 26 Ιανουαρίου και αρχικά είχε προγραμματιστεί ότι θα διαρκέσουν 6 εβδομάδες.