Θέλει δουλειά το Στάδιο…

Θέλει δουλειά το Στάδιο…

Οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας διεξάγονται τμηματικά και θα μπορούσαμε να γράψουμε άναρχα, αφού κατά καιρούς βλέπουμε να γίνονται έργα «βελτίωσης», που όμως και αργούν και δεν έχουν συνοχή.

Ποιος, άλλωστε, ξεχνά τις τουαλέτες στη νότια κερκίδα που ύστερα από χρόνια παραδόθηκαν όπως παραδόθηκαν, ή την αλλαγή του κουλουάρ που κράτησε πολύ παραπάνω από το χρονοδιάγραμμα, κάτι που συνέβη και στην αλλαγή του χλοοτάπητα.

Ας τα αφήσουμε, όμως, αυτά και ας πάμε παρακάτω… Είναι γεγονός ότι το Στάδιο είναι «γερασμένο» και, δυστυχώς, πέραν των προβλημάτων που «βγάζουν μάτι», υπάρχουν και αυτά που θεωρητικά άμεσα θα μπορούσαν να διορθωθούν.

Ας πούμε η καθαριότητα… Στην είσοδο της νότιας κερκίδας είδαμε καπάκια, που προφανώς αστυνομικοί αφαίρεσαν από φιλάθλους που βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε καιρό πριν.

Το δε χορτάρι που υπήρχε ανατολικά και νότια στην εξωτερική πλευρά των κερκίδων εξαφανίστηκε, άσχετα αν εκεί πριν από λίγους μήνες καθημερινά αθλούνταν παιδιά…

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες, αλλά το θέμα είναι να μη χάνεται η ουσία.

Καλό θα είναι, λοιπόν, άμεσα οι αρμόδιοι να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να δουν πώς μπορούν να αναζωογονήσουν το στάδιο της πόλης, γιατί είναι κρίμα και ντροπή μια πόλη σαν την Καλαμάτα να το έχει ως την καλύτερη υποδομή της…

Μέχρι τότε σώφρον είναι καθημερινά ζητήματα, όπως η καθαριότητα ή το χορτάρι που για άγνωστο λόγο εξαφανίστηκε, να λύνονται.
Π.Μπ.