6ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Εμφάνιση από τους “The Underground Youth Orchestra & Christoph Eschenbach”

6ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Εμφάνιση από τους “The Underground Youth Orchestra & Christoph Eschenbach”

Την «The Underground Youth Orchestra & Christoph Eschenbach» φιλοξενούν οι 6ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Η Underground Youth Orchestra θα ερμηνεύσει, υπό την μπαγκέτα του ζωντανού θρύλου Christoph Eschenbach, την 5η συμφωνία και το Τριπλό Κονσέρτο του Ludwig van Beethoven με σολίστ τους Κατερίνα Χατζηνικολάου (βιολί), Johannes Przygodda (βιολοντσέλο) και Τριαντάφυλλο Λιώτη (πιάνο).

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μειωμένο (το εισιτήριο είναι γενικής εισόδου χωρίς αρίθμηση θέσης)

Προπώληση: Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (από 25/7), Ο.Τ. 574, Αρτέμιδος, καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-21:00

e-mail: info@kalamatamusicdays.com

Για online αγορά εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/kalamata-music-days/

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567

e-mail: info@ticketservices.gr

Να σημειωθεί πως η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Το δε Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας, την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τελεί υπό τη χορηγία και αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μέγας Χορηγός είναι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια και χορηγοί η Ισπανική Πρεσβεία και το Instituto Cervantes στην Αθήνα. Υποστηρίζεται, τέλος, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Φίλων των Δημοτικών Καλλιτεχνικών Σχολών Καλαμάτας «ΤΕΡΨΙΣ».