Ν. Γόντικας για ΠεΣυΠ: «Τους βολεύει όλους το σκηνικό που επικρατεί με φόντο τις επερχόμενες εκλογές»

Ν. Γόντικας για ΠεΣυΠ: «Τους βολεύει όλους το σκηνικό που επικρατεί με φόντο τις επερχόμενες εκλογές»

Στην κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, χθες το πρωί ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας.

Όπως δήλωσε, «από το τσίρκο που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με αλαλαγμούς και τσιρίγματα ορισμένων που “πρωτοστατούσαν” στο Σώμα, τώρα περάσαμε σε νέα εκφυλιστικά διαλυτικά φαινόμενα», αναφερόμενος στην απαξιωτική στάση απέναντι στο θεσμό που δείχνουν εκ περιτροπής ορισμένοι εκ των περιφερειακών συμβούλων της Πελοποννήσου, θέλοντας ο καθένας να περάσει τα δικά του μηνύματα.

Σύμφωνα με τον κ. Γόντικα, όσον αφορά στην προχθεσινή ματαιωμένη συνεδρίαση του ΠεΣυΠ, όλα τα στελέχη των παρατάξεων της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ παρευρίσκονταν στο κτήριο, όμως κάποιοι από αυτούς προτίμησαν να παραμείνουν στο φουαγιέ συζητώντας και, συνεπώς, εφόσον δεν ανέβηκαν στην αίθουσα, κηρύχθηκε η αναβολή της συνεδρίασης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τους ίδιους ως τα κατεξοχήν πρόσωπα που πρωτοστατούν στον εκφυλισμό του ΠεΣυΠ, αφού «όπως φαίνεται, αυτό το σκηνικό τούς βολεύει όλους» με φόντο τις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του κρίνοντας αυτές τις συμπεριφορές. 

Χρ.Μ.