Νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος ο Άγγελος Χρονάς

Νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος ο Άγγελος Χρονάς

Νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου, Άγγελος Χρονάς.

Όπως αναφέρεται σχετικά: «Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών εδώ και οκτώ χρόνια, με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως τη Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος τον Άγγελο Χρονά, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πελοποννήσου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος ο πρόεδρος Νεκτάριος Καλαντζής τον καλωσορίζει στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά».