Poseidon Ocean View: Το Fine Dining στα καλύτερά του

Poseidon Ocean View: Το Fine Dining στα καλύτερά του

Ο βραβευμένος chef Δημήτρης Πυλιώτης, ιδιοκτήτης του Poseidon Ocean View Kalamatas και Poseidon Greek στο Μαϊάμι μεταφέρει την μοναδικότητα της μεσσηνιακής κουζίνας και τις γεύσεις της στα δημιουργικά πιάτα των εστιατορίων του μυώντας τους επισκέπτες στην αυθεντική ελληνική γαστρονομία!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τιμάται με τον τίτλο του πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2022, από τον οργανισμό “Greek Taste Beyond Borders – GTBB” – (Ελληνική Γεύση Πέρα από τα Σύνορα), τίτλος που αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών του ίδιου, της οικογένειας και των συνεργατών του,  στην προώθηση της Ελληνικής – Μεσογειακής κουζίνας σε όλο τον κόσμο. Εκτός όμως από αυτή τη διάκριση, φέτος ο Δημήτρης Πυλιώτης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο του Miami Beach, τον Dan Gelber, ως εξέχον πρόσωπο της περιοχής.

Εμείς τον συναντήσαμε στο εξωτικό περιβάλλον του εστιατορίου του στην παραλία της Καλαμάτας και του ζητήσαμε, τι άλλο; Να μοιραστεί μαζί μας μια αγαπημένη του συνταγή με θαλασσινά στα οποία και εξειδικεύεται!

Το όνομα του πιάτου – το οποίο θα βρείτε και στον κατάλογο του εστιατορίου- SeaFood Treasure. Απολαύστε εξαιρετικό gnocchi θαλασσινών με μελάνι σουπιάς, βούτυρο αχινού, μύδια, πορφύρες, χτένια και αρμυρίκια. Σημειώστε ότι το gnocchi είναι φτιαγμένο από πατάτας Μεσσηνίας.

Συνοδεύστε το ιδανικά με λευκό κρασί που θα επιλέξετε από την πλούσια wine list.


Ναυαρίνου 119, Καλαμάτα | Τηλέφωνο: 2721 025590