Abat Jour: Το απόλυτο all day spot του καλοκαιριού

Abat Jour: Το απόλυτο all day spot του καλοκαιριού

Όσοι συνήθιζαν από παλιά να κάνουν μπάνιο στην παραλία του Αλμυρού σίγουρα θα θυμούνται ότι εκεί που στεγάζεται σήμερα το Abat Jour βρισκόταν ένα μικρό σπίτι με αυλή. Αυτό που δεν φαντάζονταν τότε, ήταν ότι ο χώρος αυτός στην πορεία θα εξελισσόταν στο απόλυτο all day spot του καλοκαιριού.

Η ιστορία του ABAT JOUR ξεκινάει τον Ιούνιο του 2014. Τότε, γύρω από  την πολύ μικρή μπάρα – που οριακά χωρούσαν οι 3 barmen και ο 1 Dj – οι θαμώνες παράγγελναν οινοπνευματώδη και κυρίως coktails (για τα οποία και φημίζεται) με ταχύτητες τρελές. Ο κόσμος το αγάπησε αμέσως και το καλοκαιρινό μυστικό «ταξίδεψε» γρήγορα στην πόλη και τους επισκέπτες της. Σε σημείο που δεν χωρούσες να κάτσεις. Αποτέλεσμα της θερμής υποδοχής,  ήταν την επόμενη χρονιά οι ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε προέκταση του χώρου. Η συνταγή ίδια. Η επιτυχία αναπόφευκτη. Μουσικές ψαγμένες, signature cocktails, όμορφες παρουσίες με φόντο το ατμοσφαιρικό ABAT JOUR.

Το 2017 και μετά από «απαίτηση» του κόσμου, το ABAT JOUR ανοίγει και πρωί. Οι αρχικοί ενδοιασμοί των ιδιοκτητών για αυτήν τους τη σκέψη καταρρίπτονται από την πρώτη στιγμή καθώς  ο κόσμος αγκαλιάζει και αυτό το εγχείρημα !

Πλέον απολαμβάνεις το μπάνιο σου στη θάλασσα υπό τους ήχους  κλασσικής μουσικής σε συνδυασμό με το τιτίβισμα των πουλιών (αυτή η εμπειρία απευθύνεται σε εσάς που ξυπνάτε πολύ νωρίς), εξαιρετική ποικιλία καφέ και προσεγμένα snacks από αγνές πρώτες ύλες!  Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το επικό Club Sandwich, την λαχταριστή πίτσα από αφράτο ζυμάρι, που θα καταγραφεί στη μνήμη σου για καιρό… και φυσικά σπιτικό παγωτό.

Η στιγμή της ημέρας που ο ήλιος αρχίζει να χάνει τη δύναμή του και στο δέρμα σου υπάρχει ακόμα το αλάτι της θάλασσας έχει φτάσει. Το μόνο που έχει σημασία είναι ο πορτοκαλί ορίζοντας ακριβώς απέναντι. Η θέα της δύσης σε συνδυασμό με ένα υπέροχο απεριτίφ και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σίγουρα θα σου δημιουργήσουν την επιθυμία να επιστρέφεις εδώ …ξανά και ξανά!!!

Αλμυρός, Παραλία Βέργας | www. abatjour.gr  | Τηλέφωνο: 694 998 9376