Στην κυριότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας θα περάσει το ακίνητο «Κοιλάκος»

Στην κυριότητα του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου Καλαμάτας θα περάσει το ακίνητο «Κοιλάκος»

Τελεσίδικα στην κατοχή του Ελληνικού Δημοσίου έχει περάσει πλέον το ακίνητο στην παραλία της Καλαμάτας όπου στέγαζε το ιστορικό μαγαζί «Κοιλάκος», όπως ανακοινώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Με επιστολή της η Κτηματική Υπηρεσία ενημέρωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την όλη εξέλιξη και καθώς βρίσκεται στη χερσαία ζώνη του λιμένα, μπορεί να καταχωρηθεί στην περιουσία του.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μιχάλης Αντωνόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Σώματος αποφασίσθηκε η διενέργεια ελέγχου του συγκεκριμένου ακινήτου και εγκρίθηκε να προχωρήσουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διαδικασίες από νομικής και τεχνικής άποψης, όσον αφορά στην άρση του κατεδαφιστέου και την καταχώρησή του ως ακίνητο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Η υπόθεση δε, ανατέθηκε σε δικηγόρο.

Ερωτώμενος από το «Θάρρος», ο κ. Αντωνόπουλος είπε ότι πρέπει να διευκρινισθούν κάποια ζητήματα και να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες, προκειμένου το ακίνητο να περιέλθει στην κατοχή του Λιμενικού Ταμείου.

Όταν ολοκληρωθούν αυτά, στόχος είναι η αξιοποίησή του προς όφελος του Ταμείου.
Β.Β.