Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Πλατύ

Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας  φροντίδας υγείας στο Πλατύ

Σε σταθερή ημέρα, μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τρίτη), ο δημοτικός ιατρός Γιώργος Πανομήτρος, μαζί με νοσηλεύτρια του Δήμου, θα παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Κοινότητα Πλατέος.

Η αρχή έγινε προχθές, με τον πρόεδρο της Κοινότητας Σπύρο Μαρούλη, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας και κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς ένα πάγιο αίτημα για την εξυπηρέτηση της περιοχής με ιατρό βρήκε ανταπόκριση από το Δήμο.

Το Πλατύ επισκέφτηκε, με αφορμή την επαναλειτουργία του ιατρείου, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα.

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε καθώς ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας Πλατέος υλοποιήθηκε. Κάθε Τρίτη θα βρίσκεται εδώ ο δημοτικός ιατρός για να λειτουργεί το ιατρείο, το οποίο είχε να λειτουργήσει τουλάχιστον επτά χρόνια, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής».

Ιδιαίτερη μνεία τόσο από το δήμαρχο, όσο και από τον πρόεδρο της Κοινότητας, έγινε στον επιχειρηματία και μεγάλο δωρητή του Δήμου, Γεώργιο Μαντζή. Σημειώνεται ότι το αγροτικό ιατρείο φιλοξενείται σε δημοτικό κτήριο το οποίο πριν από μερικά χρόνια κατασκεύασε ο κ. Μαντζής στο Πλατύ, στη μνήμη των γονέων του.