Εγκαινιάστηκε το νέο Αθλητικό Κέντρο στη Λευκοχώρα

Εγκαινιάστηκε το νέο Αθλητικό  Κέντρο στη Λευκοχώρα

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λευκοχώρας και των γύρω Κοινοτήτων το νέο Αθλητικό Κέντρο το οποίο εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λευκοχώρας.

Με τη χρηματοδότηση της Δημοτικής Αρχής και την οικονομική συνεισφορά του καταγόμενου από την Λευκοχώρα, προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γεωργίου Πρασσά, δημιουργήθηκαν γήπεδο 5Χ5 και γήπεδο μπάσκετ, που θα δώσουν διέξοδο στη νεολαία του χωριού. Παράλληλα, θα συγκεντρώνονται μικρές ομάδες των γύρω περιοχών για προπονήσεις και αγώνες, δίνοντας πνοή στην μικρή Κοινότητα, όχι μόνον τους θερινούς μήνες που συγκεντρώνει παραθεριστές, αλλά ολόκληρη τη χρονιά.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρέμβαση αυτή, αφενός, σηματοδοτεί το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα νέα παιδιά και, αφετέρου, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υλοποίηση έργων στις Δημοτικές Κοινότητες και όχι μόνον στα αστικά κέντρα του Δήμου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Γιώργο Πρασσά (λόγω απουσίας του στο εξωτερικό εκπροσωπήθηκε από τη μητέρα του Μαρία, η οποία κατάγεται από το χωριό) για την οικονομική του συμβολή στην υλοποίηση του έργου.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αθλητικό κέντρο θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τη σημασία του έργου αυτού μίλησαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο ιερέας της Κοινότητας Λευκοχώρας, πατήρ Νικόλαος Μαλλιαρός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταύρος Δημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος ,και ο προπονητής της ΠΑΕ Καλαμάτα, Σάκης Τσιώλης.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και ο τέως αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλοφωλιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκκας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης και Πιπερίτσας Δημήτρης Δημητρούλιας, μέλη της διοίκησης της «Μαύρης Θύελλας» και ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή και πολλά παιδιά.