Φεστιβάλ Μπύρας: Επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά η επιτυχημένη διοργάνωση ζύθου και γεύσεων

Φεστιβάλ Μπύρας: Επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά η επιτυχημένη διοργάνωση ζύθου και γεύσεων

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση, πέρυσι το καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Μπύρας, επέστρεψε στην πόλη της Καλαμάτας, χθες το απόγευμα, για να γνωρίσει στο κοινό της Μεσσηνίας τις διάφορες γεύσεις, αρώματα και χρώματα που εμπεριέχουν οι ποικιλίες της ελληνικής χειροποίητης μπύρας.

Έτσι, λοιπόν, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη τριάντα και πλέον ζυθοποιοί από όλη την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Ικαρία και την Κρήτη, όπου ο καθένας από αυτούς θα παρουσιάσει τη  δική   του ξεχωριστή ποικιλία χειροποίητης μπύρας.

Ταυτόχρονα, το φετινό φεστιβάλ ζύθου πλαισιώνεται και από γαστρονομικές προτάσεις street food, αφού στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ (Πάρκο Δυτικής Παραλίας – Κυκλοφοριακής Αγωγής), τέσσερις επαγγελματίες της γαστρονομίας προσφέρουν μια σειρά από γεύσεις της Αμερικής, της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το Φεστιβάλ, όμως, δεν ολοκληρώνεται εκεί, αφού στο τριήμερο της διοργάνωσης (5-7 Αυγούστου) το παρών δίνουν καλλιτέχνες, καλύπτοντας μουσικά τις βραδιές. Την αρχή έκαναν χθες το βράδυ οι JukeBox & friends, ενώ απόψε τη σκυτάλη παίρνουν για να τραγουδήσουν τα Κίτρινα Ποδήλατα, και αύριο, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, επί σκηνής θα βρεθεί η Μελίνα Κανά συνοδευόμενη από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη.

Να σημειωθεί ότι οι πόρτες του Φεστιβάλ ανοίγουν σήμερα και αύριο από τις 7 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο του Πάρκου Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας.

Χρ.Μ.