Τριφυλία: Ξεκινά η Προανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων

Τριφυλία: Ξεκινά η Προανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Κτηματολογίου ξεκινά αύριο Δευτέρα η προανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων στον Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας, της Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου και καλούνται οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης περιοχής να πράξουν τα δέοντα.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:
Η Προανάρτηση είναι ένα στάδιο της διαδικασίας κτηματογράφησης, κατά το οποίο οι δικαιούχοι ενημερώνονται για τα στοιχεία των ιδιοκτησιών τους, όπως αυτά έχουν προκύψει από την επεξεργασία των δηλώσεών τους και το σύνολο των πληροφοριών που συλλέχθηκαν.
Στόχος της προανάρτησης είναι οι δικαιούχοι να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν τα καταχωρισθέντα στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστώσουν ελλείψεις ή σφάλματα να τα υποδείξουν, ώστε να διορθωθούν εύκολα και ανέξοδα.
Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζετε ότι τα δικαιώματα που δηλώσατε θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγετε άσκοπη, χρονοβόρα και με κόστος, ταλαιπωρία στο μέλλον.