«Χιλιόμετρο»: Αντί να αντικαταστήσουν τις καμένες λάμπες, αποφάσισαν να καταργήσουν και τις μισές

«Χιλιόμετρο»: Αντί να αντικαταστήσουν τις καμένες λάμπες, αποφάσισαν να καταργήσουν και τις μισές

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει σε αυτή τη στήλη για λάμπες που είχαν καεί στο «χιλιόμετρο», με αποτέλεσμα κάποια σημεία να είναι ιδιαίτερα σκοτεινά.

Αντί, λοιπόν, να αντικατασταθούν αυτές οι λάμπες, στο Λιμενικό Ταμείο αποφάσισαν να καταργήσουν τις μισές για εξοικονόμηση ενέργειας.

Συμφωνούμε ότι η εξοικονόμηση ενέργειας είναι κάτι σημαντικό, αλλά νομίζουμε ότι προέχει η ασφάλεια και το αίσθημα αυτής στον κόσμο.

Το «χιλιόμετρο» αποτελεί μια όμορφη διαδρομή που αρκετοί προτιμούν, η οποία όμως καταλήγει σε αδιέξοδο, με μόνη διέξοδο τη θάλασσα αν τους συμβεί κάτι.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικές ημέρες συνελήφθησαν Ρομά που είχαν αφαιρέσει καύσιμα από βάρκες στο συγκεκριμένο σημείο.

Καλό θα είναι, λοιπόν, στο Λιμενικό Ταμείο να «δουν» ξανά αυτή την απόφαση και ίσως τους βοηθήσει μια βόλτα το βράδυ στο “χιλιόμετρο”, για να δουν πώς είναι ο φωτισμός.

Τέλος, επίσης καλό θα ήταν στο συγκεκριμένο σημείο να γίνεται και καμιά περιπολία, ειδικά τώρα που στο Λιμενικό Ταμείο αποφάσισαν να εξοικονομήσουν ενέργεια αφαιρώντας λάμπες.
Π.Μπ.