Μεσσηνία: Συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση με χασίς και κοκαΐνη

Μεσσηνία: Συλλήψεις σε αστυνομική  επιχείρηση με χασίς και κοκαΐνη

Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία την Πέμπτη, με επτά από αυτά να συλλαμβάνονται για ναρκωτικά (δύο εκ των οποίων κατείχαν κοκαΐνη).

Ταυτόχρονα επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, όπου έγιναν έλεγχοι σε 1.031 άτομα, εκ των οποίων τα 794 ήταν Έλληνες και 237 αλλοδαποί, καθώς και σε 685 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 63 ήταν Έλληνες και 48 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν 263 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μεσσηνία
Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

-Επτά άτομα για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα, στη Μεσσήνη συνελήφθησαν δύο 42χρονοι, καθώς στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν 3,5 γραμμ. κοκαΐνης.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση κατασχέθηκε κοκαΐνη. Συγκεκριμένα, στο Διαβολίτσι συνελήφθη 38χρονος με 1,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Στο Διαβολίτσι συνελήφθη κι ένας 60χρονος με 14 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά, στη Μεσσήνη ένας 42χρονος με 4 ναρκωτικά δισκία και στο Ασπρόχωμα ένας 36χρονος με δύο ναρκωτικά δισκία, ο οποίος δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης. Τέλος, στην Καλαμάτα ένας 26χρονος με 0,5 γραμμάρια χασίς.

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Ένας 21χρονος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο

-Πέντε άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.
Β.Β.