Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας: Με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας: Με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών “Καλαμάτα Open” από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα της Τέντας ήταν μεγάλη και οι αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη, πρωταθλητή Ελλάδας στο τένις με αμαξίδιο που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα επίδειξης με τον Πάνο Σταυριανέα και βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό.

Οι υπεύθυνοι του ΟΑΚ ευχαριστούν πολύ: το Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για τη στήριξη τους και το εστιατόριο “TIKLA” στην Καρδαμύλη για την ευγενική του χορηγία. Ευχαριστούμε επίσης, για την παρουσία τους στους Τελικούς Αγώνες και στην Τελετή Απονομών, τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαο Κουτέλα, τον Βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα και το φίλαθλο κοινό που αγκάλιασε αυτή την διοργάνωση, όπως επίσης και τους γιατρούς- μέλη του ΟΑΚ , Λεβεντόπουλο Νίκο, Μακρή Κώστα, Μητρομάρα Γιάννη και Δούκα Αγγελική για την διαχρονική εθελοντική τους ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αποτελέσματα Αγώνων
Κατηγορία Μονών

1ος Νικητής – Κεϊσίδης Χ. (ΑΣΑ Ορφέας Λάρισας)

2ος Νικητής – Καταπόδης Γ. (Α.Ο.Α. Πατρών)

Κατηγορία Διπλών

1οι Νικητές – Ψαριάδης Μ. (Α.Ο.Α. Πατρών)- Παπασπυρόπουλος Γ. (Α.Ο.Α. Πατρών)

2οι Νικητές Κεϊσίδης Χ.(Α.Σ Ορφέας Λάρισας)- Σιδεράκος Α. (A.Σ Ορφέας Λάρισας)