Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Διοικητήριο

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Διοικητήριο

Σε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας θα προβεί σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, και «μετά την ενέργεια της διευθύντριας της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας και του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας να παραπέμψουν σε Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να δικαστούν δύο προϊσταμένες νηπιαγωγοί, μέλη του Συλλόγου μας, επειδή δεν ανάρτησαν έγκαιρα κείμενα στην πλατφόρμα της αξιολόγησης.

Η απάντηση θα δοθεί από το ζωντανό εκπαιδευτικό κίνημα. Υπερασπιζόμαστε και συντασσόμαστε στο πλευρό των μελών του Συλλόγου μας που αδίκως οδηγούνται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, γιατί αναγνωρίζουμε το αυτονόητο, το ωράριο και η πραγματικότητα στα νηπιαγωγεία εξουθενώνουν και εξοντώνουν τους/τις νηπιαγωγούς και πως η αξιολόγηση δρομολογείται για να ισοπεδώσει το δημόσιο και δωρεάν σχολείο!

Απέναντι σε κάθε απειλή και δίωξη χρειάζεται να απαντάμε αγωνιστικά, μαζικά, συλλογικά και αποφασιστικά. Καλούμε όλους-ες τους συναδέλφους-ισσες να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωσή μας. Στέλνουμε το μήνυμα πως οι εκπαιδευτικοί δε σκύβουν το κεφάλι και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των δικαιωμάτων μας!».