«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Σχολικό bazaar με ανανεωμένα είδη στην πλατεία Καλαμάτας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Σχολικό bazaar με ανανεωμένα είδη στην πλατεία Καλαμάτας

Τo σχολικό bazaar που διοργανώνει στην Καλαμάτα (12-14/9, 10.00-14.00 και 17.00-21.00 στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου) μας προσκαλεί να επισκεφτούμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να υποδεχτούμε τη σχολική χρονιά με χαμόγελο και να στηρίξουμε τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού. 

Μέσα από τα νέα πολύχρωμα, σχολικά είδη του Οργανισμού τα παιδιά διδάσκονται  πολύτιμες αξίες και αποκτούν σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους. Στη νέα συλλογή  σχολικών ειδών οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν τετράδια γεμάτα μηνύματα αγάπης, φιλίας και διαφορετικότητας, όπως και τετράδια και  σχολικά είδη που προάγουν τη φαντασία και ενισχύουν τη διάθεση για μάθηση με  ευχάριστο τρόπο.

Για τους μικρούς ζωγράφους διατίθενται στη σχολική συλλογή μπλοκ ζωγραφικής,  χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι σε διαφορετικά μεγέθη, ξυλομπογιές,  κηρομπογιές, νερομπογιές και γραφική ύλη σε νέα δημιουργικά σχέδια, εξαιρετικής  ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές.

Να σημειωθεί πως το Bazaar υλοποιείται με τη  σημαντική υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Τα δε είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ.  210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).