Βασίλης Σπηλιώτης: «Εμείς κ. Υπουργέ θα αντέξουμε, θα επανέλθουμε»


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, σε ανακοίνωσή του σχετικά  με την αναβολή έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων (λόγω του ότι τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν από την περιφέρεια Πελοποννήσου άδεια τέλεσης αγώνα), αναφέρει τα εξής:

«16/9/2022 αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων με εντολή του κ. Αυγενάκη, γιατί πολύ απλά τα σωματεία δεν εντάχθηκαν στο Μητρώο του, ώστε να μπορεί να τα ελέγχει. Τι σημαίνει όλο αυτό σε απόλυτους αριθμούς: 77 ενεργά σωματεία στο Νομό Μεσσηνίας που αριθμούν 8.778 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, 75 προπονητές, 80 διαιτητές και περίπου 1000 παράγοντες – αιμοδότες εθελοντές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πάνε σπίτια τους.

Αυτό αποφάσισε, αυτό έπραξε ο κ. Αυγενάκης, αδρανοποιώντας 10.000 ενεργούς πολίτες και αδειάζοντας τα γήπεδα της Μεσσηνίας.

Βάζει λουκέτο στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο, καθώς λησμόνησε γρήγορα την προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι οι Σύλλογοι για να ορθοποδήσουν στα χρόνια της κρίσης και της πανδημίας  και «ετσιθελικά» επιβάλλει αυταρχικά την επιθυμία του.

Το μήνυμα που στέλνουμε από την πλευρά μας στον κ. Αυγενάκη είναι ξεκάθαρο και διαχρονικό.

Εμείς κ. Υπουργέ θα αντέξουμε, θα επανέλθουμε όπως το έχουμε πράξει στο παρελθόν και θα είμαστε για πολλά χρόνια εδώ.

Εμείς δεν έχουμε βάλει ημερομηνία λήξης… για εσάς δεν ξέρουμε!».