Δήμος Οιχαλίας: Κατασκευή γηπέδου 5×5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη

Δήμος Οιχαλίας: Κατασκευή γηπέδου 5×5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη

Υπογράφηκε χθες μεταξύ της δημάρχου Οιχαλίας, Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, και του αναδόχου Ιωάννη Αργυράκη, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5×5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης  στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη Δ.Ε. Είρας».

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 172.770,27 ευρώ, και ποσού σύμβασης 128.439,01 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. – ΣΑΕ 016.

Πρόκειται για έργο που αφορά στην κατασκευή ενός γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5×5 εξωτερικών διαστάσεων 20,00μ. x 31,60 μ. σε κοινόχρηστο χώρο πλησίον του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Αγίου Σώστη και στη διαμόρφωση δημοτικού χώρου στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη του Δήμου Οιχαλίας διαστάσεων 15,00μ. x 28,00μ περίπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί για γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

«Ένα ακόμη έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, με ασφάλεια. Ένα έργο που αποσκοπεί στην αναβάθμιση, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.