Έντονη αντίδραση Αθανασόπουλου για ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Έντονη αντίδραση Αθανασόπουλου για ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για το Ancient Messini Open (το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Buca Beach στην Ανάληψη ο Καλαματιανός παγκόσμιος πρωταθλητής Γιώργος Λαζαρίδης), ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, ερωτηθείς σχετικά, αντέδρασε έντονα για την ερώτηση που έγινε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας (σ.σ. το θέμα έθεσε ο κ. Λάσκαρης, ενώ ο κ. Δαβίλας υπερθεμάτισε ζητώντας κινητοποιήσεις).

«Εδώ θα είμαι συγκεκριμένος: δε θα πρέπει στο Δημοτικό Συμβούλιο να μπαίνουν ζητήματα τα οποία είναι ανυπόστατα και δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση. Αυτό που έγινε από το συνάδελφο είναι απαράδεκτο, δημιουργεί πολλά ζητήματα κι εγώ έχω πει πάρα πολλές φορές και θα το πω, ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να κάνουμε τοποθετήσεις με υπευθυνότητα και να μη νομίζουμε ότι είμαστε σε καφενείο, επομένως η απάντησή μου είναι απολύτως καταδικαστέα απέναντι στην παρέμβαση του συναδέλφου» ήταν ειδικότερα η απάντηση του κ. Αθανασόπουλου.

Υπογράφεται την Τετάρτη η σύμβαση για το Open Mall
Σχετικά με το Open Mall (ανοικτό εμπορικό κέντρο) της Μεσσήνης, ο κ. Αθανασόπουλος γνωστοποίησε ότι αύριο Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο που αφορά στο υποέργο νο 4, «όπου περιλαμβάνεται η μεγάλη ανάπλαση μέσα στην πόλη της Μεσσήνης. Θα γίνουν παρεμβάσεις σε πολλούς δρόμους της Μεσσήνης και θα γίνει και μια μεγάλη παρέμβαση στο σιντριβάνι, είναι το 5ο υποέργο, το οποίο θα δημοπρατήσουμε σε λίγο, άρα θα ξεκινήσουν πολύ άμεσα οι εργασίες και θεωρώ ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε τελειώσει» κατέληξε ο δήμαρχος Μεσσήνης.