Η Kalamata B.C. Υποδέχεται την Παναχαϊκή – Έξω με ΑΟ Ερμιονίδας η Καλαμάτα 80 – Για «διπλό» στο Άστρος o Δίωνας

Η Kalamata B.C. Υποδέχεται την Παναχαϊκή – Έξω με ΑΟ Ερμιονίδας η Καλαμάτα 80 – Για «διπλό» στο Άστρος o Δίωνας

Επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα από τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα) θέλει στο σημερινό εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή, η Καλαμάτα B.C. για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Σπυρόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζουν για την εν λόγω κρίσιμη συνάντηση δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα και διαιτητές έχουν οριστεί οι Δημουλάς, Δημ. Παπαγεωργίου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

______________

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80
Έξω με ΑΟ Ερμιονίδας
Τον ΑΟ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ερμιόνης η Καλαμάτα 80, για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η Καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατάταξη.

Ο προπονητής Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μέντης αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Τον αγώνα θα «σφυρίξουν» οι Καψιώχας, Οικονόμου, ενώ κομισάριος  θα είναι ο κ. Πετρόπουλος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Κυριακή 20 Νοεμβρίου – 5.00 μ.μ. (κ.θ.)

Νήαρ Ηστ – ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – Αγία Παρασκευή

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου  – 7.00 μ.μ.

ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» – ΕΑ Προμηθέας 2014

___________________

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Για «διπλό» στο Άστρος Κυνουρίας
Με στόχο το «διπλό» αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άστρους Κυνουρίας τον Πήγασο Θυρέας, ο φορμαρισμένος Δίωνας Κυπαρισσίας, για να παραμείνει στην κορυφή του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός της τριφυλιακής ομάδας Χρήστος Μυριούνης και ο συνεργάτης του, Θεόδωρος Μπουσιούτας δεν θα έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Παναγιώτη Κούνα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του). Υπολογίζεται πάντως κανονικά ο Νίκολα Ντάκοβιτς (προφυλάχθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον ΑΟ Ερμιονίδας.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Αλ. Ανδρεόπουλος, Καψαρίδης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Νικολίτσας.