ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας: Θετικός απολογισμός με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου

ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας: Θετικός απολογισμός με  τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου

Τον απολογισμό της με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου κάνει ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρει: «Ο φετινός απολογισμός κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς η ΟΑΚ κατάφερε να ανταποκριθεί στο καθήκον της στο 100 % των συμβάντων πυρκαγιάς που προέκυψαν στο Νομό Μεσσηνίας και στα οποία κλήθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα. Δεν υπήρξε ούτε ένα περιστατικό πυρκαγιάς στο οποίο κληθήκαμε και δεν μπορέσαμε να συνδράμουμε, κάτι το οποίο μας γεμίζει  υπερηφάνεια από τη μια και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την επόμενη αντιπυρική περίοδο.

-17 συμβάντα πυρκαγιάς

-2 συμβάντα άντλησης υδάτων

-32 ημερήσιες περιπολίες

-1612,20 διανυθέντα χιλιόμετρα οχημάτων

-288 ώρες εθελοντικού έργου.

Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας,  τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια του Νομού Μεσσηνίας, καθώς και όλα τα στελέχη του  Πυροσβεστικού Σώματος για την υποδειγματική τους συνεργασία σε όλα τα συμβάντα.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα  Μεσσηνίας, τους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας, Πύλου- Νέστορος, καθώς και τα αντίστοιχα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας για τη συνεργασία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις εθελοντικές ομάδες και τον κάθε ένα πολίτη ξεχωριστά για τη συνεργασία και την υποστήριξη σε κάθε συμβάν.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς της  Ομάδας μας, χωρίς την υποστήριξη των οποίων θα ήταν αδύνατο να αντεπεξέλθουμε στις επιχειρησιακές μας υποχρεώσεις.

Η ΟΑΚ 4×4 Μεσσηνίας θα είναι σε ετοιμότητα και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου,  στο βαθμό που μπορούμε και με τα μέσα που διαθέτουμε, δίπλα σε όλους όσοι μας χρειαστούν, ώστε να επέμβουμε σε οποιοδήποτε περιστατικό κριθεί αναγκαία η συνδρομή μας. Καλό χειμώνα σε όλους μας».