Όλοι μαζί για την άνοδο το σύνθημα της χθεσινής Media Day της Καλαμάτας

Όλοι μαζί για την άνοδο το σύνθημα της χθεσινής Media Day της Καλαμάτας

Η χθεσινή μέρα ήταν μέρα επίσημης παρουσίασης της Μαύρης Θύελλας, η σημερινή αδημονίας και η Κυριακή φτάνει η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας! Η ομάδα της Καλαμάτας θα υποδεχθεί αύριο στη 1.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας τον Ηρόδοτο, με μοναδικό άμεσο στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και απώτατο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.

Χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Ελίτ η Μαύρη Θύελλα έδωσε μια μικρή εικόνα της δυναμικής μέσα από την Media Day, την εκδήλωση προβολής και παρουσίασης των επίσημων εμφανίσεων και των χορηγών, με όλους να εύχονται μια χρονιά με υγεία που θα ευοδωθεί με την άνοδο στην Super League 1. Στο πάνελ κάθισαν τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Ράλλης και Κώστας Βεργής, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος με τους ποδοσφαιριστές Τάτο, Κωνσταντινόπουλο, Ταΐρη, Μπακαγιόκο και Μέντες. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσουκαλάς και το «παρών» έδωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Σπηλιώτης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό (ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος δεν παραβρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων).

Μετά την προλόγιση της βραδιάς από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Λευτέρη Σαρελάκο, πήρε το λόγο ο εμπορικός διευθυντής Ιωακείμ Παπαδόπουλος, συγκινώντας με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Γιάννη Τύρο, στη μνήμη του οποίου οι παραβρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά. Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα των εισιτηρίων που αγκαλιάζει όλους, περιλαμβάνοντας και οικογενειακή κερκίδα, προανήγγειλε το Kalamata FC «Πνοή», ένα οργανωμένο σύνολο δράσεων στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης που αγκαλιάζει όλους τους κοινωνικούς τομείς (κοινωνία, παιδεία, πολιτισμό, περιβάλλον) και φυσικά παρουσίασε τους φετινούς χορηγούς που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα. Από πλευράς χορηγών ανέβηκαν στο βήμα ο κ. Σπουργίτης της γνωστής μεταφορικής εταιρίας και ο κ. Χαρίτσης (των μεσσηνιακών εμφιαλωμένων νερών «Ανδανία»), ο οποίος σε μια ιδιαίτερη κίνηση χάρισε στην ομάδα μια παλιά φωτογραφία από αγώνα Α’ Εθνικής με την ΑΕΚ.

Με μήνυμά του από την Αμερική ο πρόεδρος της μεσσηνιακής ΠΑΕ Γιώργος Πρασσάς ανέφερε ότι «χτίζουμε ένα δυνατό μέλλον για τη Μαύρη Θύελλα». Ευχαρίστησε Περιφέρεια, Δήμο, χορηγούς και όλους όσοι υποστηρίζουν την προσπάθεια, έστειλε τις ευχές του για καλή δύναμη, προτρέποντας παίκτες και προπονητή να συγκεντρωθούν στο στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας μεγάλες στιγμές χαράς και συγκίνησης.    

«Καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο» και «την ιστορία τη γράφουμε με πράξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα για άνοδο και δηλώνοντας ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα και το πρωτάθλημα, χωρίς να κοιτάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι.

Εκ μέρους τον ποδοσφαιριστών, ο Ανδρέας Τάτος (ο οποίος είναι μαζί με τον Μοζέρ οι δύο τραυματίες-απόντες για την κυριακάτικη αναμέτρηση) επανέλαβε ότι μοναδικός στόχος στο πρωτάθλημα είναι η άνοδος, προσθέτοντας όμως και τις φιλοδοξίες για μια καλή πορεία και στο Κύπελλο. Η διοίκηση έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, παίρνοντας πάρα πολύ καλούς παίκτες και μέσα από την ομαδική εικόνα θέλουμε να πετύχουμε το στόχο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, κατέληξε ο αρχηγός.

Το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα γίνει με 3ποντο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρόδοτο και όλοι εύχονται τον Μάιο να δούμε τη Μαύρη Θύελλα πρωταθλήτρια, όπως ήταν το σύνθημα με το οποίο έκλεισε τη χθεσινή βραδιά ο κ. Σαρελάκος…

Τα εισιτήρια
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για τον αυριανό αγώνα με τους Κρητικούς από τα γραφεία της ομάδας, Αμβροσίου Φραντζή 14 και την Κυριακή (6/11) από τις 11.45 μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν 2 ώρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη έναρξη (γίνεται παράκληση για έγκαιρη προσέλευση προς αποφυγή συνωστισμού).

Οι τιμές καθορίστηκαν ως εξής: ΘΥΡΑ 1: 10 Ευρώ, ΘΥΡΑ 2-ΤΜΗΜΑ Β: 15 Ευρώ, ΘΥΡΑ 2-VIP2:15 Ευρώ, ΘΥΡΑ 2-VIP1:15 Ευρώ, ΘΥΡΑ 2-ΤΜΗΜΑ Α:15 Ευρώ, ΘΥΡΑ 3:10 Ευρώ και ΘΥΡΑ 4:10 Ευρώ.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

13:45 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’ (ΕΡΤ3)

15:00 Επισκοπή-Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

13:45 Καλαμάτα-Ηρόδοτος: Στάμος (Ηλείας), Τριαντάφυλλος–Σπηλιώτης (Κορινθίας). 4ος : Τσάκαλης (Ηλείας). Παρατηρητής: Μπερσής (Αρκαδίας).

15:00 Χανιά-Παναχαϊκή

15:00 Αιγάλεω-ΟΦΙ

15:00 Ηλιούπολη-Κηφισιά

Τρίτη 8 Νοεμβρίου

15:00 ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική

-Παρεμπιπτόντως σημειώνεται ότι ο αγώνας των Νέων της Καλαμάτας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 των ΠΑΕ της SL2 ματαιώνεται, αφού η «μικρή» ομάδα του Ηρόδοτου ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο ματς.

Χ.Ε.